“Δεν θα τους πάρουμε και στην πλάτη…” κυνική απάντηση δημάρχου σε συμπολίτισσα μας που τραυματίσθηκε πέφτοντας σε χαντάκι στον Άγιο Νικόλαο

Εκτός από τον ωρυόμενο δήμαρχο την περασμένη Πέμπτη μέσα στον Άγιο Νικόλαο είχαμε και μια ωρυόμενη πελάτισσα καταστήματος εστίαση που έπεσε μέσα σε ένα από τα χαντάκια που τα είχαν ανοίξει από την εργολαβική εταιρεία. Προσπάθησε να περπατήσει ακροβατώντας πάνω σε ένα μαδέρι που οδηγούσε στο κατάστημα που ήθελε να πάει και πάτησε λάθος σημείο για να βρεθεί χωμένη μέσα στο χαντάκι.

@ Είναι γεγονός ότι δεν έχουν παρθεί και όλα τα μέτρα ασφαλείας όπως θα έπρεπε και φοβάμαι μην έχουμε και κανένα άλλο ένα τέτοιο τραυματισμό.

@ Δεν φτάνει που η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο με κατάγματα γιατί κάποιοι δεν φρόντισαν να δημιουργήσουν ασφαλή πρόσβαση προς τα καταστήματα του Αγίου Νικολάου τα άκουσε και προχθές το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο από τον δήμο Καβάλας οι οποίος όλος ειρωνεία είπε “δεν θα τους παίρνουμε και στην πλάτη αυτούς που μπαίνουν στον Άγιο Νικόλαο όπου γίνονται τα έργα”!

@ Φυσικά κανείς δεν θέλει να κουράσει τον δήμαρχο σηκώνοντας τον στην πλάτη του αλλά θα έπρεπε να είχε φροντίσει να ελαχιστοποιήσει τους κινδύνους ατυχήματος. Αντί λοιπόν να ζητήσει συγνώμη από την συμπολίτισσα μας που τραυματίστηκε την μάλωσε και από πάνω.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα