Αυτός ο Μανόλης Κελαιδάκης δεν βάζει μυαλό και προκαλεί ενώ βρίσκεται στριμωγμένος στην γωνία. Χθες λοιπόν έκανε μια ανάρτηση στο fb και γράφει “ συκοφαντία, η θρησκεία των ανικάνων” . Σίγουρα θεωρώ ανίκανο τον εαυτό μου που δεν μπόρεσα να πάρω και εγώ μια ανάθεση των 32.240 ευρώ από το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής και ασύλου και από την αποκεντρωμένη μηνιαίο μισθό 1.600 ευρώ. Σίγουρα κ. Κελαιδάκη είστε ικανός στο να βρίσκεται τέτοιες αναθέσεις που σας τις δίνουν όλοι αυτοί που τους υμνείτε καθημερινά.
@ Ποια είναι η συκοφαντία όμως δεν ξέρω αλλά ξέρω ότι αυτά που έγραψε η εφημερίδα “Δημοκρατία” κ. Κελαιδάκη και τα έγραψα και εγώ είναι αλήθεια. Είναι συκοφαντία κ. Κελαιδάκη ότι έχετε πάρει μια ανάθεση από το υπουργείο του Παναγιωτόπουλου για να συμβουλεύεται πως πρέπει να πιάνουν τα χέρια των μεταναστών όσοι τους υποδέχονται; Φυσικά και είναι αλήθεια. Είναι συκοφαντία κ. Κελαιδάκη ότι από το 2022 είστε έμμισθος επιστημονικός συνεργάτης του γενικού της αποκεντρωμένης του κ. Σάββα;
@ Για ακόμη μια φορά κ. Κελαιδάκη προσπαθείτε να κρυφτείτε από την αλήθεια και υπάρχουν κάποιοι ανισόρροποι που σας πιστεύουν και επικροτούν τις πράξεις σας. Πάντα έτσι γίνεται από αυτούς που είναι και οι ίδιοι τους βουτηγμένοι μέσα στην ίδια λάσπη με εσάς.
@ Δύο καταγγελίες υπάρχουν σε βάρος του γενικού γραμματέα της αποκεντρωμένης του κ. Σάββα από δημάρχους της Μακεδονίας για τον τρόπο διοίκησης του και ζητούν την απομάκρυνση του. Γράφω αυτή η είδηση γιατί στα χέρια του κ. Σάββα βρίσκεται και η καταγγελία σε βάρος που υφισταμένου του στην υπηρεσία της Καβάλας που αγνόησε τον νόμο και πέρασε σαν νόμιμη πράξη την αύξηση των παγίων κατά 100% στους λογαριασμούς του νερού.