Ενώ τα προβλήματα λιμνάζουν οι πολιτικοί της Καβάλας κάνουν τουρισμό

Τα προβλήματα της Καβάλας λιμνάζουν με το πολιτικό προσωπικό της να μην προλαβαίνει να εμφανίζεται σε βραβεύσεις, χορούς και πανηγύρεις.
@ Κανείς δεν ασχολείται σοβαρά και ούτε πρόκειται και να ασχοληθεί. Οι ημέρες περνούν και τα προβλήματα μαζεύουν αρνητικό χρόνο στις πλάτες τους. Εδώ και δεκαετίες σε αυτό τον τόπο μιλάμε για τα ίδια πράγματα με τους πολιτικούς μας “αστέρες” να έρχονται υποσχόμενοι και να φεύγουν μαυρισμένοι από τους πολίτες.
@ Παράδειγμα η πεσμένη γέφυρα που για ακόμη μια φορά μπήκε στην πολιτική συζήτηση την περασμένη εβδομάδα μετά τη δήλωση του χωρικού αντιπεριφετρειάρχη Θόδωρου Μαρκόπουλου να αποφασίσει ο δήμος για το τι ακριβώς θέλει να γίνει, εισπράττοντας από τον δήμαρχο ότι θα κάνει μια
νέα μελέτη για να αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην διατήρηση της ή στην κατεδάφιση της. Αυτή την γέφυρα δεν την θέλει κανείς από τότε που τμήμα της υποχώρησε. Στην αρχή έτρεξε η τότε δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα να την υιοθετήσει στη συνέχεια είδε ότι θα βρεθεί μπλεγμένη, γιατί δεν είχε άδεια και
την φόρτωσε στην περιφέρεια. Ο τότε χωρικός αντιπεριφερειάρχης και εκ νέου σημερινός Θόδωρος Μαρκόπουλος δεν αποδέχθηκε αυτό το “δώρο” παρόλο που στη συνέχεια ο Χρίστος Μέτιος ανέλαβε το βάρος μιας μελέτη που την έδωσε στην “Εγνατία Α.Ε” και μετά από 5 χρόνια ακόμη δεν την είδε κανείς πλην του Μέτιου.
@ Ένα άλλο παράδειγμα είναι η περιμετρική από την Άσπρη Άμμο μέχρι την είσοδο του τμήματος της περιμετρικής που ξεκινάει κάτω από το πρώην “Σανατόριο” και ακόμη βρίσκεται στο στάδιο των μελετών ύστερα 30 χρόνια .
@ Από την άλλη έχουμε και ένα επιμελητήριο που ο πρόεδρος του το έχει ρίξει στα ταξίδια και στις επιχορηγήσεις των συλλόγων και έχει απομακρυνθεί από το πραγματικό έργο ενός προέδρου επιμελητηρίου να ενισχύσει την ανάπτυξη. Διότι ανάπτυξη είναι να λειτουργήσει η επιδότηση του μισθολογικού κόστους του 12% η οποία θα βαραίνει περισσότερο θετικά στο λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεων από τις εκθέσεις στο μετρό της Αθήνας.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα