Ζοπόγλου ο φιλεύσπλαχνος με τις προσκλήσεις του ΔΗΠΕΘΕ και οι 30 του Γιάννη

Χθες ο Γιάννης Εριφυλλίδη βρέθηκε με 30 άτομα της παράταξης του που είναι τοποθετημένα σε διάφορα συμβούλια και επιτροπής του δήμου. Ο Γιάννης κρατάει συμπαγή την ομάδα του και σε τακτά χρονικά διαστήματα την συμβουλεύεται και την ενημερώνει για τα δημοτικά πράγματα και για το πως ο ίδιος τοποθετείται μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

@ Δεν νομίζω ότι εγώ είμαι απλά ο περίεργος του χωριού και παρόμοιους λαϊκισμούς όπως αυτούς του Άλκη Ζοπόγλου δεν μπορώ να τους καταπιώ. Γράφει λοιπόν ο Άλκης στον τοίχο του στο fb. “Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔηΠεΘε Καβάλας – Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας για την τιμή που μου έκανε, να μου δώσει προσκλήσεις για τις παραγωγές του το καλοκαίρι του 2024.

Κάποιοι άνθρωποι τις χρειάζονται περισσότερο από εμένα και την σύζυγό μου. Σκεφτήκαμε να τις παραχωρήσουμε στο σωματείο Σύλλογος Πνοή που σίγουρα ξέρει που θα τις διαθέσει. Εμείς, όπως κάθε χρόνο, θα στηρίξουμε τις παραστάσεις.

Ο λόγος που δημοσιοποιώ το γεγονός, δεν είναι κανένας άλλος από την ελπίδα να ευαισθητοποιηθούν και άλλοι άνθρωποι, που στην πραγματικότητα έχουν αυτήν την δυνατότητα”.

@ Τι λες βρε Άλκη έδωσε τις 2 προσκλήσεις για το φεστιβάλ Φιλίππων στην “Πνοή” για να τις διαθέσεις όπου θέλει; Για τέτοια μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς μιλάμε και έπρεπε φυσικά να την διαφημίσεις και μέσα από το fb. Πρώτον γιατί δεν τις επέστρεψε στο ΔΗΠΕΘΕ με την σημειώσει να τις δώσουν σε άτομα που θέλουν να δουν τις παραστάσεις του φεστιβάλ αλλά δεν μπορούν να καλύψουν το κόστος των εισιτηρίων και εκεί να τέλειωνε το θέμα; Όμως ήθελες να δείξεις χωρίς να διαθέσεις ούτε ένα ευρώ ότι είσαι μεγάλη καρδιά και σκέφτεσαι και τους ανύμπορούς συμπολίτες σου.

@ Όμως για να ρωτήσω τον Λάκη το πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ γιατί βρε Λάκη πήρε προσκλήσεις ο Ζοπόγλου και η γυναίκα του και όχι οι δημοτικοί σύμβουλοι; Τι ακριβώς εκπροσωπεί ο κ. Ζοπόγλου και έπρεπε να του στείλετε προσκλήσεις; Έλεος το έχετε τερματίσει όλα τα Μουρουδιάκια.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα