“Ηρωική” έξοδος Ζοπόγλου υμνώντας τον εαυτό του!

Δεν νομίζω ότι ο δήμαρχος δεν γνώριζε την πρόθεση του Άλκη Ζοπόγλου να δηλώσει όπως έκανε χθες ότι έκλεισε ο κύκλος της ενασχόλησης του με το φεστιβάλ Κοσμόπολις. Άρα δεν ήταν για τον Μουριάδη κεραυνός εν αιθρία.

@ Ο Άλκης Ζοπόγλου βλέποντας ότι ο προυπολόγισμος του φετινού Κοσμόπολις έχει περιοριστεί στις 100.000 ευρώ και θεωρώντας ότι με αυτά τα λεφτά δεν μπορεί να το κάνει είπε να προχωρήσει σε ηρωική έξοδο υμνώντας τα γένια του γιατί άλλαξε τον πολιτιστικό ρου στην ιστορία της Καβάλας.

@ Εγώ ξέρω ότι αυτό που πέτυχε ο κ. Ζοπόγλου ήταν μια μεγάλη τρύπα στο νερό που ο δήμος δαπάνησε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τα πέντε χρόνια που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης του φεστιβάλ Κοσμόπολις. Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα το τρέξει το Κοσμόπολις από δω και πέρα ο δήμαρχος.

ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
Έκδοση: Καθημερινή
ΑΦΜ: 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ
Αρ. ΓΕΜΗ:142329830000

Διεύθυνση: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22
Τηλ: +30 2510222141
Email: evdomimera@gmail.com
Ιδιοκτήτης & Κύριος Μέτοχος: ΄Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Νόμιμος εκπρόσωπος & Διευθυντής: Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Διευθυντής σύνταξης: Γιοβανακης Ευάγγελος
Διαχειριστής & Δικαιούχος ονόματος τομέα: ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα