Η Έλσα του Γιάννη, προκαλεί με την μικροπολιτική που εφαρμόζει σε βάρος του Μακάριου Λαζαρίδη

Περίεργο ρόλο «παίζει» στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Καβάλας η Αντιδήμαρχος Έλσα Βακιρτζή. Όπως έμαθα, ενοχλήθηκε -για τους δικούς της μικροκομματικούς λόγους- που είχε προγραμματίσει επίσκεψη στο Κέντρο ο γαλάζιος βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης προκειμένου να συνομιλήσει με τις εργαζόμενες και να τις ευχαριστήσει για το έργο τους, και τι έκανε η «αθεόφοβη»; Κάλεσε νωρίτερα τον άλλο βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Πασχαλίδη, να μεταβεί στο Κέντρο εσπευσμένα και χωρίς να το έχει προγραμματίσει, προκειμένου να… προλάβει τον Μακάριο. Η γελοιότητα στο μεγαλείο της. Πρόκειται και μικροπρέπειες που παραπέμπουν σε άλλες εποχές και σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν τόσο με την θεσμική ιδιότητα της αντιδημάρχου όσο φυσικά και του βουλευτή που «έτρεξε να προλάβει» τον συνάδελφό του για να ανακοινώσει πρώτος την επίσκεψη. Αυτά βλέπουν οι Καβαλιώτες και ξανασκέφτονται που έριξαν τις ψήφους τους…

@ Φυσικά μέχρι σήμερα η ανύπαρκτη πολιτικά και διοικητικά Έλσα, να μας ενημερώσει γιατί όταν πριν από 2 μήνες είχα γράψει ότι δεν βρήκε καμιά από τις εργαζόμενες ο έλεγχος που ήρθε από την Αθήνα και έφυγε άπρακτός αν είχε κάποιες συνέπειες αυτή η απουσία. Η κυρία που κάνει αβάντα στον Πασχαλίδη λέτε κάτι έγινε που επισκέφθηκε πριν από τον Λαζαρίδης το συμβουλευτικό κέντρο γυναικών.

@ Αλλά ο Πασχαλίδης έχει κρεμαστεί πάνω στον Μουριάδη εδώ και 2 χρόνια και ο Μουριάδης από τον Πασχαλίδη που γνωρίζει την τέχνη να ανοίγει τις πόρτες των υπουργείων και να βγάζει φωτογραφίες με τους υπουργούς. Έτσι μέχρι σήμερα χωρίς αποτέλεσμα πήγε τον Μουριάδη (δήμαρχος Καβάλας) στον υφυπουργό εθνικής άμυνα τον Κεφαλογιάννη και τον υπουργό αθλητισμού τον Βρούτση. Με τον Κεφαλογιάννη συζήτησαν για τα στρατόπεδα του Περιγιαλίου για τα οποία ο στρατός θέλει τα μισά στρέμματα που περίσσεψαν από τα 128 συνολικά που ήταν όλη η έκταση που καταλαμβάναν, από τα 64 στρέμματα τα 32. Δεν νομίζω ότι έκαναν και καμιά σπουδαία δουλειά αλλά πήγαν για να έχουν να λένε κάτι.

@ Στον Βρούτση ο Πασχαλίδης πήγε με τον Μουριάδη για να του επαναλάβουν από το υπουργείο αθλητισμού ότι το “Ανθή Καραγιάννη” είναι δημοτικό στάδιο και τέτοια δεν τα χρηματοδοτούν. Ότι έργα χρειάζονται να γίνουν πρέπει να κάνει μελέτες ο δήμος και να ζητήσει τα χρήματα από την περιφέρεια. Φαίνεται ότι δεν είχε καταλάβει το ίδιο ούτε με υπουργό αθλητισμού τον Αυγενάκη αλλά ούτε τώρα με τον Βρούτση ο Μουριάδης που επανέρχεται για κάτι που γνωρίζει πιστεύω τι πρέπει να κάνει.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα