Η Βακιρτζή προκαλεί με την αναποτελεσματικότητα της

Το θράσος της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δήμου Καβάλας, Έλσας Βακιρτζή, δεν έχει όρια. Σε τηλεοπτική της συνέντευξη, προσπαθώντας να δικαιολογήσει το γεγονός ότι άφησε τους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου χωρίς τρόφιμα τα Χριστούγεννα, ανέφερε ότι τους ενημέρωσε με μηνύματα πως δεν θα παραλάβουν τρόφιμα, επειδή μία εταιρεία προσέφυγε κατά άλλης και δεν προχώρησε ο διαγωνισμός. Λες και ενδιέφερε τους δικαιούχους ποιος έκανε ένσταση ή αν οι υποσχέσεις χορταίνουν στομάχια τις γιορτινές ημέρες.

@ Είπε ακόμη ότι, τώρα που λύθηκε το πρόβλημα, θα δοθούν στους δικαιούχους περισσότερα τρόφιμα. Αναρωτιέμαι πώς θα γίνει αυτό. Παράλληλα, δήλωσε ότι τις ημέρες των γιορτών, χάρη στην Εκκλησία και σε ιδιώτες και φορείς, δεν έμειναν οι Καβαλιώτες χωρίς κοτόπουλο στο τραπέζι τους.

@ Φυσικά, ο Μουριάδης δεν φαίνεται να καταλαβαίνει ότι κάθε φορά που μιλά η Βακιρτζή εκθέτει ανεπανόρθωτα τη διοίκησή του. Αυτό που είπε επίσης ότι γνώριζε ο ίδιος για το πρόβλημα αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι νομίζω ότι εκθέτει και τον ίδιο αφού τον παρουσιάζει ως ένα δήμαρχο ανήμπορο να λύσει ακόμη και ένα τέτοιο μικρό πρόβλημα.

ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
Έκδοση: Καθημερινή
ΑΦΜ: 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ
Αρ. ΓΕΜΗ:142329830000

Διεύθυνση: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22
Τηλ: +30 2510222141
Email: evdomimera@gmail.com
Ιδιοκτήτης & Κύριος Μέτοχος: ΄Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Νόμιμος εκπρόσωπος & Διευθυντής: Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Διευθυντής σύνταξης: Γιοβανακης Ευάγγελος
Διαχειριστής & Δικαιούχος ονόματος τομέα: ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα