Η διαλυμένη διοίκηση του δήμου εκπέμπει SOS, πρώτη συνάντηση χθες της δημοτικής ομάδας της πλειοψηφίας

Αφού τα άφησε για 5 μήνες τα πράγματα στην τύχη τους και στα χέρια της Χριστίνας και αφού δεν έλεγε να συμμαζευτεί από τα ταξίδια του στην Αθήνα τώρα ήρθε η ώρα των διορθωτικών κινήσεων.

@ Χθες λοιπόν μπροστά στην διαφαινόμενη διάλυση της δημοτικής του ομάδας, με τους ανύπαρκτους αντιδημάρχους είπε να τους μαζέψει και να τους εξηγήσει πως θα κινηθούν ως διοίκηση από δω και μετά. Δεν ξέρω ποίους θα πείσει από τους εικοσιένα νοματαίους, αλλά τους θέλει κοντά του γιατί έχουν μαζευτεί τα σύννεφα πάνω από το κεφάλι του και η βροχή έρχεται.

@ Το συμμάζεμα του διοικητικού του μπάχαλου ξεκίνησε από προχθές το απόγευμα που βρέθηκε στο Ζυγό και στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας για να ηρεμήσει τον πρόεδρο Χανδρουλίδη υποσχόμενος ότι όλα τα προβλήματα του θα τα λύσει δια μαγείας. Στην συγκεκριμένη συνεδρίαση συμμετείχαν και τρεις δημοτικοί σύμβουλοι δύο της συμπολίτευσης Χρόνης και Κοτσακίδης και από την αντιπολίτευση ο Πουρσάευ.

@ Έμαθα ότι έπαιξε σκληρό ροκ στο τέλος της συνεδρίασης μεταξύ του Χανδρουλίδη και του Κοτσακίδη και του Πουρσάευ με τον Χειμώνα που είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ και υδρονομέας.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα