Η καυτή πατάτα της γέφυρας και η μηνυτήρια αναφορά που θα γυρίσει μπούμερανγκ

Δεν το γνώριζα ότι είναι σε διαβούλευση δήμος και περιφέρεια για το θέμα της πεσμένης γέφυρας. Το πότε τα συμφώνησαν και πότε τα είπαν κανείς δεν τους πήρε χαμπάρι.
@ Μάλλον ο κ. Μουριάδης ζει σε μια δική του πραγματικότητα την οποία φτιάχνει ανάλογα με το τι έχει στο μυαλό του. Δεν φτάνει που πήρε την καυτή πατάτα που του πέταξε ο Θόδωρος Μαρκόπουλος καλώντας τον να αποφασίσει για το τι θα κάνει με την γέφυρα και αυτός προχώρησε ένα βήμα παρακάτω
δηλώνοντας ότι θα κάνει και μια ακόμη κυκλοφοριακή μελέτη. Αντί να αφήσει την περιφέρεια να τελειώσει με τις μελέτες και να τις παραδώσεις προς ενημέρωση και του δήμου έτρεξε να αναλάβει ευθύνες που δεν του αναλογούν.
@ Έτσι έκανε και με την ακτή της Καλαμίτσα που ακόμη δεν έχει καταλάβει ότι το πρόβλημα το έχει η ΕΤΑΔ και όχι ο δήμος και αυτή πρέπει να τρέξει να διαφυλάξει τον χώρο της όπως ισχυρίζεται ο Μουριάδης ότι της ανήκει. Γιατί με την λογική Μουριάδη θα πρέπει σε όποιο κτήριο έχουν αφήσει πίσω τους η ΕΤΑΔ και το ΤΑΙΠΕΔ να πηγαίνει δήμος και να το επισκευάζει. Θα έλεγα ναι να το κάνει αλλά σε
μια άλλη βάση αξιοποίησης τους και μακριά από τον πολιτισμό. Αν έχει στο μυαλό του όλο αυτό το οικιστικό απόθεμα να το πάρει και να το μετατρέψει σε κατοικίες προκειμένου να νοικιάζει τα διαμερίσματα που θα προκύψουν σε νέα ζευγάρια και όχι μόνο, τότε να επενδύσει. Αν είναι όμως για να κάνει πινακοθήκες, έκθεση κέρινων ομοιωμάτων και άλλα τέτοια θα πω όχι.
@ Και εκεί που έγραφα τις παραπάνω σκέψεις μου σκάει η είδηση ότι ο Σιμιτσής και τα παιδιά του Καμμένου κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τα δύο κτήρια τα οποία όπως λένε καταρρέουν το πρώην πρωτοδικείο και η παλιά μεραρχία.
@ Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα ο δήμος Καβάλας είναι οικονομικό και πάνω σε αυτό το πρόβλημα δεν έχει κανένα συνεργάτη του που να μπορεί να δουλέψει παραγωγικά αφού πάρει στα χέρια του όλα τα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει ο δήμος και να σχεδιάσει την αξιοποίηση τους φέρνοντας λεφτά στο ταμείο.
@ Μέχρι σήμερα ακούω μόνο έξοδα από την πλευρά του δήμου αλλά δεν έχω ακούσει να έχουν γίνει κάποια συμμάζεματα των οικονομικών, αντίθετα άκουσα για σπατάλες στα καύσιμα και γενικά στην ενέργεια.
@ Δεν ξέρει τι να κάνει ο Θόδωρος Θεοδωρίδης για να ενισχύσει την προσπάθεια του να τα βάζει με την Μητρόπολη γιατί πίστεψε ότι μπορούσε και μαζί με τον Μπακιρτζή έπιασαν τα μικρόφωνα και άρχισαν να τραγουδάνε με τις κασκολιές στο λαιμό παριστάνοντας που πιονιέρους του Καβαλιώτικου πολιτισμού.
Τι να τους πεις τους ανθρώπους όταν οι εμμονές τους υπερισχύουν της κοινής λογικής.
@ Αφού όσοι εργαζόταν στην καθαριότητα με τις διάφορες συμβάσεις και δεν τους προμήθευαν με καθημερινά με γάλα όπως προβλεπόταν τους είπαν πριν από ένα μήνα ότι θα τους καλούσαν να τους δώσουν την αξία τους σε χρήμα. Από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση και κάποιοι περίμεναν πως και πως αυτά τα χρήματα για να βουλώσουν κάποια τρύπα στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα