Η παραλία το “Μονόπετρο” και οι υποψήφιοι του 2028

Ας ξεχάσουν όλοι αυτοί που δημιούργησαν τον σύλλογο “Μονόπετρο” για να υπερασπιστούν την ελεύθερη παραλία πίσω από τον προσήνεμο μόνο στο λιμάνι “Απόστολος Παύλος” ότι θα σταματήσουν το έργο που πρόκειται να γίνει από τον ανάδοχο που ακόμη όμως δεν είναι γνωστό το όνομα του. Το συγκεκριμένο έργο θα γίνει και θα αλλάξει προς το καλύτερο όλη εκείνη η περιοχή.

@ Δεν γνωρίζω γιατί δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί το όνομα της εταιρείας που θα πάρει την παραλία αφού δύο ήταν αυτοί που ενδιαφέρθηκαν.

@ Φυσικά κανείς δεν θα εμποδίσει τους χρήστες της παραλίας να κάνουν το μπάνιο τους όμως τα 4,5 στρέμματα θα αξιοποιηθούν στην λογική μια παραλίας που θα θυμίζει Σεϊχέλες,

@ Όσο για τον δήμαρχο που φώναξε και τσίριξε δεν τον βλέπω ότι μπορεί να αλλάξει τις εξελίξεις και απλά το μόνο που θα συνεχίσει να κάνει θα είναι να χαϊδεύει αυτιά.

@ Ο Αλέξης Πολίτης έβαλε πλώρη για τον δήμο Καβάλας και όπως άκουσα δεν δέχεται συνεργασίες γιατί πιστεύει ότι θα μπορέσει να τον πάρει τον δήμο μόνος του. Απέναντι του σίγουρα θα βρει πρώτο τον ίδιο τον δήμαρχο, τον Μάκη Παπαδόπουλο και τον Μπάμπη Χρυσανίδης. Επίσης τον Μάρκο Δέμπα που το έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος για τον δήμο της Καβάλας.

@ Μένει φυσικά να δούμε τι θα κάνει ο Γιάννης Σαρρής που όμως ακόμη επίσημη δήλωση του δεν υπάρχει.

@ Ο Μάκης Παπαδόπουλος για μια φορά ακόμη δήλωσε και έτσι απάντησε σε όσους ψιθυρίζουν ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος κάτι που το διέψευσε με μια νέα του δήλωση την περασμένη εβδομάδα ότι θα είναι παρών.

@ Και ο Χρόνης για μια φορά ακόμη σερβίρει ψέματα λέγοντας ότι το έργο της ύδρευσης που σύνδεση το Παληό με τον αγωγό της ύδρευσης από τον περιοχή της Νεάπολις θα ολοκληρωθεί πριν από το Πάσχα του 2026.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα