Κοντά στην πόρτα της εισαγγελίας 2 υποθέσεις η πρώτη αφορά τον ανοιχτό κολυμβητήριο και η δεύτερη την πληρωμή των απολυμένων από την“δημωφέλεια”

Ακόμη ένα εύστοχο σχόλιο του πρώην δημοτικού συμβούλου Νίκου Ξανθόπουλου ο οποίος είναι από τους λίγους πολιτικούς της Καβάλας που σχολιάζει τα κακώς κείμενα της σημερινής διοίκησης του δήμου Καβάλας.

@ Συγκεκριμένα ο Νίκος Ξανθόπουλος σχολιάζει.

“Ότι τα πεζοδρόμια στην Καβάλα είναι γεμάτα παγίδες, είναι γνωστό τοις πάσι! Ότι ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο οι παγίδες αυτές γίνονται αιτία τραυματισμού πολιτών, είναι επίσης γνωστό. Η κατάσταση όμως το τελευταίο διάστημα στην οδό Ομονοίας, κατάντησε ανυπόφορη. Σε ένα τέτοιο σημείο και συγκεκριμένα στην διασταύρωση Φιλώτα και Ομονοίας, γνωστή συμπολίτισσα μας πέφτοντας τραυματίστηκε! Στο συγκεκριμένο σημείο τα πλακάκια ήταν σπασμένα μήνες! Κανείς από τον σύγχρονο δήμο του κυρίου Μουριάδη, δεν ασχολήθηκε! Ήταν και είναι απασχολημένοι με σοβαρότερα θέματα. Η καθημερινότητα μας δεν αποτελεί προτεραιότητα για αυτούς! Ζητήματα παρόμοια δεν τους απασχολούν! Αντιθέτως αν δουν κάπου κάποια χαρά, μαζεύονται για τις σχετικές πόζες! Δωσ΄τους φωτογραφία και χαμόγελα Τζοκόντα και θα μαζευτούν σαν τις μύγες στο γάλα. Αμέσως μετά το πέσιμο και τον τραυματισμό της συνδημότισσας μας, το σημείο σημαδεύτηκε με προειδοποιητική σήμανση! Μην με ρωτήσετε γιατί αυτό δεν έγινε πριν το ατυχές περιστατικό! Η απάντηση από τον κύριο Μουριάδη και τους συνεργάτες του. Υποθέτω θα πει πως δεν φταίει ο ίδιος, αλλά η ακρίβεια! Ίσως και ο πόλεμος στην Ουκρανία! Και επειδή δεν πρέπει να περιμένετε τίποτα θεαματικό σε αλλά σημεία με παρόμοια προβλήματα, προσοχή. Με αυτούς άκρη δεν βγαίνει!”.

@ Φαίνεται δεν έχουν καταλάβει στον δήμο ότι άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου με την απόφαση που πήραν 4 άτομα στην δημοτική επιτροπή στο να αποζημιωθούν όσοι εργαζόταν με συμβάσεις στην “δημωφέλεια”. Ρωτώ πρώτα αν τους έχουν πληρώσει και δεύτερη ερώτηση μου είναι αν αυτή η απόφαση που πήραν τους καλύπτει.

@ Να ρωτήσω και κάτι ακόμη. Οι 16 πρώην εργαζόμενοι της “δημωφέλειας” έκαναν αγωγές ή κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα; Το θέμα αυτό φυσικά και θα έχει συνέχεια γιατί μιλάμε για καραμπινάτη διασπάθιση του δημοτικού χρήματος.
@ Ξένο σώμα είναι πλέον για την παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Πουρσάευ. Μαθαίνω ότι δεν συμμετέχει ούτε στις τηλεδιασκέψεις που κάνουν μεταξύ τους για να αποφασίσουν τη στάση που θα κρατήσουν στα διάφορα θέματα εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου.

@ Έκαναν το αυτονόητο καθάρισαν από την υπηρεσία καθαριότητας το διαχωριστικό στο δρόμο από το φανάρι του Αγίου Σίλα και μέχρι την διασταύρωση για το νοσοκομείο και πήγε ο “Ατσαλάκωτος” να φωτογραφηθεί με το αριστερό του χέρι ως άλλος Κολοκοτρώνης να δείχνει σε ένα εργαζόμενο τι πρέπει να κάνει. Μιλάμε ότι έχει μετατρέψει ο “Ατσαλάκωτος” την πολιτική σε θέατρο.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα