ΚΡΙΜΑ. 10 χρόνια και ακόμη ο Μάκης Παπαδόπουλος δεν έμαθε από πολιτική

Γιατί αναρωτιέμαι πρέπει να βάλει υποψηφιότητα εκ νέου όπως λέει το 2028 ο Μάκης Παπαδόπουλος όταν εδώ και 10 χρόνια δεν έχει καταλάβει πως λειτουργεί κάποιος αντιπολιτευόμενος πολιτικός και παράλληλα όταν δεν έχει εκείνο το πολιτικό ένστικτό να πιάσει θέματα που είναι μπροστά του και τα χάνει γιατί ονειρεύεται ότι κάποτε θα γίνει δήμαρχος; Θέμα που πάλεψε μόνη της η υποψήφια του κ. Καραλάζου ως εργαζόμενη στην καθαριότητα και που έχει να κάνει με τις ανισότητες στη διαχείριση του προσωπικού από πλευράς της διοίκησης της υπηρεσίας και τις καταγγελίες σε επίπεδο ακόμη και υπουργείου το άφησε να χαθεί λέτε και θιγόταν ο ίδιος και όχι το σαθρό και ρουσφετολογικό σύστημα που έστησε μέσα σε 4 χρόνια ο Μουριάδης.
@ Προτίμησε να φέρει ο Φώντας το θέμα των εθελοντών στην συνεδρίαση της λογοδοσίας όπου φυσικά έπαιξε μπαλίτσα μόνος του ο Μουριάδης αντί να το στριμώξουν με τα όργια που έχουν κάνει με τις τοποθετήσεις ημετέρων τη διοίκηση του δήμου.
@ Κρίμα 10 χρόνια τσάμπα και βερεσέ και ακόμη ο Παπαδόπουλος δεν έμαθε τίποτε. Τώρα πάει να στήσει την παράταξη του πάλι από την αρχή αφού από τους παλιούς δεν έχει μείνει σχεδόν κανείς για να το στηρίξει. Μπορεί να είναι υποψήφιος το 2028 αλλά τον βλέπω ότι θα πάρει αυτή τη φορά κάτω από το
24% που πήρε την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών του περασμένου Οκτωβρίου.
@ Η παραπάνω περίπτωση είναι συνδεδεμένη και με τις υπέρογκες αυξήσεις των δημοτικών τελών αφού οι τοποθετήσεις των 60 “αγνοουμένων” που αμείβονται από την υπηρεσία καθαριότητας αλλά δεν δουλεύουν γι ́ αυτήν θα ήταν ακόμη πίεση στη διοίκηση του δήμου που θέλει να επιβάλει φόρους για να γεμίσει το άδειο ταμείο του δήμου.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα