Σε μια αίθουσα, η οποία προορίζεται για άλλες εκδηλώσεις στη Χρυσούπολη και όχι για την κοπή βασιλόπιτας, βρέθηκε προχθές η τοπική ΝΔ να μοιράζει τα κομμάτια της πίτας σε όσους παραβρέθηκαν. Και ήταν πολύ λιγότεροι σε σχέση με παλιότερες εκδηλώσεις του κόμματος.
@ Τραγικές πολιτικές φιγούρες προσπάθησαν να κρατήσουν ψηλά τη σημαία της ΝΔ, την ώρα που έξω ο κόσμος φώναζε ότι δεν πάει άλλο με τις πολιτικές που εφαρμόζει.
@ Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Καθημερινά δίνεται πολλαπλή μάχη, και αυτή η παράταξη, που πήρε αποφάσεις στα δύσκολα, τώρα κρίνεται και πρέπει να τρέξει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά σε διάφορα επίπεδα.
Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να εργαστούμε ακούραστα για την πατρίδα, όπως κάνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης». Δεν ξέρω σε ποια κουλουάρ της καθημερινότητας πρέπει να αναπτύξει ταχύτητα η κυβέρνηση, αφού ακόμη προπονείται στο βάδην. Μάλλον δεν έχει καταλάβει τίποτα ο υπουργός, αλλά και όσοι παραβρέθηκαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση, ότι ο κόσμος δεν έχει την υπομονή να περιμένει άλλο για να ασχοληθούν σοβαρά με τα προβλήματά του.
@ Δεν παραβρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας της ΝΔ στη Χρυσούπολη ο Μακάριος Λαζαρίδης, και εύχομαι να μη συνέβη αυτό επειδή δεν τον κάλεσαν. Το Δράκο φυσικά τον έχω για όλα ικανό.