Λεφτά υπάρχουν στον δήμο για τους “αποτυχήσαντες”

Έρχομαι τώρα στην ίδρυση του αναπτυξιακού οργανισμού που θέλει να κάνει. Το έκαψε ως θέμα από τη στιγμή που κοινοποίησα ότι την θέση του πρόεδρου θα την δώσει στον Σιμιτσή. Φάνηκε λοιπόν ότι πιεσμένος από τον πρώην δήμαρχο να τον αποκαταστήσει θεσμικά σε μια διοικητική θέση αλλά και από τα πρόσωπα εκείνα που περιμένουν να τακτοποιηθούν σε θέσεις στον νέο οργανισμό μετά το κλείσιμο της “δημωφέλειας” έφερε στα γρήγορα το θέμα γιατί και τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει. Όμως φάνηκε ότι το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι να τακτοποιήσει με ένα ετήσιο κόστος πάνω από 1 εκ ευρώ σε μισθούς όσους ήταν στην “δημωφέλεια” και είχαν υπηρετήσει το σύστημα.

@ Η παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου ψήφισε το συγκεκριμένο θέμα απουσία του ίδιου και η Αναστασία Ιωσηφίδου ψήφισε παρούσα. Αυτοί το καταψήφισαν ήταν οι Εριφυλλίδης, Χρυσανίδης και Ποτόλιας.

@ Τελευταία άφησα την παρουσία από πλευράς του σωματείου των εργαζομένων στους δήμους Καβάλας και Νέστου στο δημοτικό συμβούλιο που είπε ότι όσα λένε ότι θα κάνει ο οργανισμός ανάπτυξης του δήμου μπορούν να τα φέρουν εις πέρας οι υπηρεσίες του δήμου Καβάλας.

@ Δεν νομίζω ότι χρειάζεται μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο Μουριάδης θα στήσει ένα μηχανισμό τακτοποίησης ημετέρων και αναθέσεων σε εκλεκτούς υποστηρικτές του καθεστώτος του.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα