Μάκης ο παράκλητος για μια ιστορία που είναι χαμένη πριν ακόμη ξεκινήσει

Σήμερα στις 11 το πρωί όπως έμαθα θα γίνει η συνάντηση του Μουριάδη με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων προκειμένου να συζητήσει για την εκλογή του συμπαραστάτη του δημότη που έρχεται για να επιλεγεί στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο στις 5 το απόγευμα σε μια ειδική συνεδρίαση.

@ Τελευταία στιγμή ο δήμαρχος αποφάσισε να συναντηθεί με τους επικεφαλής των παρατάξεων παρά το γεγονός που τους το είχε υποσχεθεί εδώ και πολύ καιρό. Μαθαίνω λοιπόν, παρά την υπόσχεση που έδωσε, δεν προτίθετο να κάνει αυτή τη συνάντηση και μετά από παρακαλετά του Μάκη Παπαδόπουλου, έτσι τουλάχιστον έλεγε η γενική γραμματέας του δήμου Χριστίνα Ταβουλτζίδου με όσους από τους αρχηγούς τους πήρε στο τηλέφωνο για να τους ενημερώσει για τη σημερινή συνάντηση.

@ Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει κάποια σύγκλιση στο πρόσωπο του συμπαραστάτη του δημότη μεταξύ της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Καβάλας και αυτό γιατί άλλον θέλει ο Μουριάδης και συγκεκριμένα τον δικηγόρο κ. Ζήσου και άλλον η αντιπολίτευση τον δικηγόρο κ. Αθανασίου. Άρα η σημερινά συνάντηση στο δημαρχείο είναι για τα μάτια του κόσμου και αναρωτιέμαι σε τι πολιτικά οφέλη αποσκοπούσε με την παρέμβαση του ο Μάκης Παπαδόπουλος.

@ Προφανώς θέλησε να φανεί ότι είναι υπέρ των συναινέσεων, αλλάζοντας επικοινωνιακό μοντέλο γι΄ αυτή την πενταετία. Συναινέσεις ναι αλλά με ποιον; Με τον Μουριάδη των υπερβολικών αυξήσεων στα δημοτικά τέλη, συναίνεση με ένα δήμαρχο που άδειασε το ταμείο του δήμου, ή με αυτόν που συμπεριφέρεται με σκαιό τρόπο σε συμπολίτισσες μας; Στον Μουριάδη που ξέχασε το δυστύχημα με τον δεκαεπτάχρονο η με αυτόν που έχει καταντήσει τον δήμο αγνώριστο με τους δρόμους κόσκινο και τα σκουπίδια να κάνουν πάρτι.

@ Ο κ. Παπαδόπουλος όμως που έχει αλλάξει τρεις φορές Ρότα και έχει δοκιμάσει την πρώτη φορά που κατέβηκε στις εκλογές να πλασαριστεί ως ανεξάρτητος υποψήφιος, που δεν εκτιμήθηκε φυσικά από τους ψηφοφόρους ή στην αναμέτρηση του 2019 που πήγε να το παίξει με το ΠΑΣΟΚ παίρνοντας στο συνδυασμό του τον Κουνάκο ή στις εκλογές του 2023 που προσπάθησε να πάρει την ταμπέλα του Νεοδημοκράτη ενώ τώρα που προσπαθεί να εμφανισθεί ως καλό παιδί και χρήσιμος για τον Μουριάδη για την επόμενη πενταετία;

@ Όπως και να το παίξει το παιχνίδι θα είναι πάλι ο χαμένος και των εκλογών του 2028 αν τελικά αποφασίσει να κατεβεί για τέταρτη φορά.

@ Φαίνεται ότι η σφυρίχτρα του δημαρχείου κάνει σενάρια και προσπαθεί να μας εμπλέξει σε διάφορες καταστάσεις που σχετίζονται με τις δημοτικές εκλογές του 2028 λέτε και ενδιαφέρουν κανένα. Να τον ενημερώσω ότι εμείς δεν γλύφουμε εκεί που φτύνουμε κάτι που το κάνει η σφυρίχτρα.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα