Μένει η φεύγει ο Μάκης Παπαδόπουλος;

Φαίνεται ο Μουριάδης με διαβάζει και με ακούει ανελλιπώς γιατί διαφορετικά δεν μπορώ να εξηγήσω ότι έστειλε μήνυμα στον Μάκη Παπαδόπουλου ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Μαμτσαδέλης με το οποίο του είπε ότι δεν πρέπει να συνεχίσει να απουσιάζει από τα δημοτικά συμβούλια που είναι πάνω από τρία κάτι που ο κανονισμός δεν το επιτρέπει. Η απόφαση είναι του Παπαδόπουλου ο οποίος έχει παρατήσει την πολιτική την οποία άφησε να ασκούν για λογαριασμό του στα δημοτικά συμβούλια άλλοι και έχει αφιερωθεί στις δουλειές της οικογένειας του.

@ Κάποιοι ισχυρίζονται ότι θα είναι παρών στις εκλογές του 2028 και απλά για μερικά χρόνια θα ακολουθήσει την τακτική του ψόφιου κοριού. Μόνο μέχρι τότε μη τον πατήσει κανείς και χαθεί από την πολιτική σκηνή της Καβάλας.

@ Επίσης έχω παρατηρήσει και κάτι ακόμη. Ο Παπαδόπουλος μακριά από την Καβάλα έχει αποκοπεί και από τα μέλη της παράταξης του τα οποία ήδη σκέφτονται άλλες “φωλιές”. Το πρώτο παράδειγμα είναι ο Σπύρος Πουρσάευ που τύποις παραμένει στα έδρα που κατέχει στο δημοτικό συμβούλιο ο “τόπος της Ζωής μας” μέχρι να δηλώσει την ανεξαρτησία του.

@ Το πείραμα να αναλάβει να ηγηθεί της παράταξης “ ο τόπος της ζωής μας” ο Φώντας Κροκίδης δεν περπάτησε γιατί ο γιατρός δεν έχει τη στόφα του ηγέτη και δεν είναι αποδεκτός από όλους της δημοτικής παράταξης του Παπαδόπουλου.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα