Να πληρώνουν και οι κάτοικοι της Παναγίας για να σταθμεύουν

Τα έχουν χαμένα στην διοίκηση του δήμου και δεν ξέρουν πως να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητα. Στο θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Παναγία επειδή ο Μουριάδης δεν ήθελε να χάσει τις ψήφους των κατοίκων της συνοικία υπέκυψε στις απαιτήσεις τους να απαγορεύσει την στάθμευση όλων των οχημάτων πλην από αυτά των κατοίκων. Μέγα λάθος. Αλλά όταν το μικροπολιτικό όφελος υπερισχύει έναντι του κοινού καλού τότε ο δήμος χάνει έσοδα τα οποία τα βρίσκει από την έμμεση φορολογία των δημοτικών τελών.

@ Είμαι της άποψης ότι αυτή η λογική να σταθμεύουν δωρεάν οι κάτοικοι των συνοικιών το αυτοκίνητο τους στους δρόμους είναι λάθος. Δεν μπορεί να χρησιμοποιούν τον δρόμο που έχει υποχρέωση ο δήμος να καθαρίζει, να διορθώνει από τις λακκούβες να ασφαλτοστρώνει αλλά να μην κάνει τίποτε από αυτά γιατί δεν έχει τα χρήματα. Γι΄ αυτό να πληρώνουν όλοι ώστε να μην κατεβαίνουν αυτοί που έχουν καταστήματα στο κέντρο της Καβάλας και να καλύπτουν χώρους στάθμευσης από τους οποίους ο δήμος θα βγάλει χρήματα. Κι΄ αυτό γιατί θα ξέρουν ότι θα πρέπει να πληρώσουν αν το αφήσουν μπροστά από την πόρτα του καταστήματος τους και με τη συγκεκριμένη προσέγγιση νομίζω ότι θα μπουν χρήματα στο ταμείο του δήμου και θα σταματήσει η κυκλοφοριακή αναρχία.

@ Το ξέρω κανείς δεν θα μπει στον κόπο να συζητήσει μια τέτοια πρόταση γιατί αυτοί που διοικούν τον δήμο απλά κάνουν πολιτικό τουρισμό και δεν θέλουν να σπάσουν αυγά. Η ομελέτα τους πέφτει βαριά στο στομάχι.

ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
Έκδοση: Καθημερινή
ΑΦΜ: 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ
Αρ. ΓΕΜΗ:142329830000

Διεύθυνση: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22
Τηλ: +30 2510222141
Email: evdomimera@gmail.com
Ιδιοκτήτης & Κύριος Μέτοχος: ΄Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Νόμιμος εκπρόσωπος & Διευθυντής: Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Διευθυντής σύνταξης: Γιοβανακης Ευάγγελος
Διαχειριστής & Δικαιούχος ονόματος τομέα: ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα