Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ 2 φορές ο Σταικούρας πούλησε τα ίδια έργα περνώντας από την περιφέρεια μας

Έχει εξαφανισθεί τελείως από την πολιτική σκηνή της Καβάλας η πρώην δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα που αυτό το καιρό περιμένει εγγόνι από τον γιό της. Με το καλό.

@ Ακούω ότι σιγά, σιγά κάποια στελέχη της ΝΔ στην Καβάλα άρχισαν να μιλάνε για τα χαμηλά ποσοστά που θα πάρει το κόμμα τους στην Καβάλα. Πολύ πιθανόν λέω εγώ. Όμως αν συμβεί αυτό κάποιοι θα φταίνε που με τον τρόπο που λειτούργησαν έδειξαν ότι δεν ενδιαφέρονται για το κόμμα αλλά για την πάρτι τους.

@ Δελτίο τύπου έδωσε χθες στην δημοσιότητα η νομαρχιακή της ΝΔ και σχολιάζουν την επίσκεψη Σταικούρα στην περιφέρεια μας. Συγκεκριμένα αναφέρουν “Την προηγούμενη εβδομάδα ο κος Σταϊκούρας στην περιοδεία του στην Αν. Μακεδονία και Θράκη ανακοίνωσε “διάφορα” έργα, προσπαθώντας να μας πείσει ότι η Περιφέρεια είναι ένα απέραντο εργοτάξιο. Με ανακοίνωση

μας, ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ το χάσμα που υπάρχει μεταξύ των εξαγγελιών του και της πραγματικότητας.

Στις 29/05/2024 σε νέα περιοδεία του στην Περιφέρεια ανακοίνωσε τα ίδια έργα, εμπλουτισμένα με μερικά ακόμη με την ίδια λογική διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και φθηνού εντυπωσιασμού.

Η ΝΔ αρέσκεται να παρουσιάζει ως “έργο” ένα συνονθύλευμα υφιστάμενων υποδομών και ανώριμων δράσεων. Να θυμίσουμε το “πρόγραμμα των 360 έργων της ΠΑΜΘ”, το 2023, το οποίο περιείχε ως έργο ακόμη και την γέφυρα Πολυσίτου η οποία λειτουργούσε προ πενταετίας.

Επειδή το θράσος περίσσεψε, Επειδή “τα καθρεφτάκια στους ιθαγενείς” κάποτε πρέπει να τελειώσουν, ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ, αλλά τον ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ σε δημόσιο διάλογο όπου θα φανεί η πραγματικότητα για την περιφέρεια”.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα