Ξέχασαν να μες πουν για το πενταετές πρόγραμμα τους με τους αντιδημάρχους να το έχουν ρίξει στους χορούς και τα ταξίδια

Υποσχέθηκαν όταν θα έφεραν τον προυπολογισμό του δήμου θα έλεγαν και τι έχουν προγραμματίσει σε έργα για την νέα πενταετία. Φυσικά ο ταλαιπωρημένος δήμαρχος από το ταξίδι του στην Αθήνα ξέχασε την υπόσχεση του και έτσι άφησε τον κάθε αντιδήμαρχο του να αυτοζσχεδιάζει.

Έτσι η Έλσα Βακιρτζή το έριξε στους αποκριάτικους χορούς χθες σε ΚΑΠΗ της Καβάλας ενώ τις προηγούμενες μέρες η Στέλλα Αργυρίου έψαχνε τα μουσεία της Ιταλία για δωρεάν εισιτήρια και τους Αγγελίδη και Προμούσα να κάνουν ταξιδάκι αναψυχής στο Βερολίνο. Ο αντιδήμαρχος Βασίλης Λεμονίδης ψάχνει ακόμη να βρει άκρη με τα 180 ευρω της Αργυρίου και να βρει θέσεις για τους εργαζόμενους που ήρθαν στον δήμο από τα νομικά πρόσωπα που έχουν κλείσει χωρίς αποτέλεσμα. Τα γήπεδα στα κακά τους χάλια και ο Χατζηαναστασίου προσπαθεί να δικαιολογήσει την διοίκηση του δήμου που δεν του δίνει λεφτά για να ξεκινήσεις κάποια μικροέργα.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα