Δεν γνωρίζω τι προτίθεται να κάνει πολιτικά ο Αλέξης Πολίτης, όμως ό,τι κι αν αποφασίσει, να γνωρίζει ότι χωρίς επιτυχίες στο τεφτέρι του από τη θητεία του στην Αντιπεριφέρεια της Καβάλας δεν μπορεί να καταφέρει και πολλά πράγματα.
@ Ο Μουριάδης, αν θέσει υποψηφιότητα και το 2028, νομίζω ότι θα είναι ένας υποψήφιος ιδιαίτερα ευάλωτος και θα χάσει πανηγυρικά, αφού ο κόσμος του έχει μαζέψει πολλά και δεν πιστεύω ότι θα του δώσει άλλη πενταετία.
@ Ο Μάκης Παπαδόπουλος, ούτε αυτός θα έχει πολλές πιθανότητες να πάρει τον Δήμο, γιατί έχει ξεθυμάνει και έχει χάσει όλα εκείνα που δεν εκτιμήθηκαν στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Τώρα νομίζω ότι έχει μειωθεί ακόμη περισσότερο το πολιτικό του κεφάλαιο.
@ Εκεί που βλέπω ότι θα παιχτεί ο Δήμος είναι μεταξύ του Εριφυλλίδη, του Χρυσανίδη αν κατεβεί εκ νέου, και του Δέμπα που έχει δηλώσει ότι τον ενδιαφέρει το 2028 να διεκδικήσει τον Δήμο Καβάλας.
@ Δεν γνωρίζω τι θα θελήσει να κάνει η Αναστασία Ιωσηφίδου και γι’ αυτό την εξαιρώ προς το παρόν.
@ Δεν αποκλείω φυσικά να εμφανιστούν και νέα πρόσωπα που μέχρι σήμερα δεν έχουν εκδηλωθεί και περιμένουν να το κάνουν από τη νέα χρονιά.