Πήρα και δημοσιεύω το παρακάτω σχόλιο.
Με μια επικίνδυνη ‘’φάρσα ‘’ στους σηματοδότες της Ερυθρού Σταυρού , μπροστά από το ξενοδοχείο Ωκεανίς , ήρθαν αντιμέτωποι χιλιάδες πεζοί Καβαλιώτες και οδηγοί κάθε είδους οχήματος το πρωί του Σαββάτου . Το Σάββατο είναι ημέρα λαϊκής αγοράς για την πόλη της Καβάλας και η συγκεκριμένη διασταύρωση έχει για σχεδόν έξι ώρες τρομερά μεγάλη κίνηση .
Εγώ λίγο μετά τις 8 το πρωί είδα αυτό το επικίνδυνο συμβάν και μερικά λεπτά αργότερα κάλεσα τη Δημοτική Αστυνομία ώστε να μεριμνήσει στην αναζήτηση των υπεύθυνων τεχνικών , οι οποίοι θα διόρθωναν τη μετακίνηση του ενός σηματοδότη .
Δυστυχώς , στις 9 συν …η εικόνα ήταν η ίδια .
Ακόμη χειρότερα , στις 12 και μισή , η εικόνα ήταν σχεδόν η ίδια .
Από αυτό το σημείο πέρασαν χιλιάδες πεζοί , χιλιάδες οδηγοί , 150 τουλάχιστον ταξιτζήδες , δεκάδες οδηγοί λεωφορείων , πέρασαν ασθενοφόρα , πέρασαν οχήματα της αστυνομίας και σίγουρα πέρασαν αρκετοί από τους εκλεγμένους μας αιρετούς του Δημοτικού , αντιπεριφερειακού και λοιπών Συμβουλίων .
Η ερώτηση μου προς τους αρμοδίους τώρα , εφόσον κρίνουν αυτοί πως το συγκεκριμένο συμβάν έφερε σε κίνδυνο πεζούς και οδηγούς . Στην πολη της Καβάλας ημέρα Σάββατο , ποια δημόσια τεχνική υπηρεσία είναι υπεύθυνη για τους φωτεινούς σηματοδότες