Ο άχαστος Μουριάδης έχασε για δέυτερη φορά την ΔΙΑΜΑΘ- Εκτεθημένος και ο Αναστασιάδης του Παγγαίου

Αναβλήθηκαν οι εκλογές στην ΔΙΑΜΑΘ ύστερα από μη απαρτία της γενικής συνέλευσης και μετά την καταγγελία του δημάρχου Δράμας Γιώργου Παπαδόπουλου σε βάρος του νυν πρόεδρου του Μανώλη Τσέπελη. Οι εκλογές θα γίνουν μετά από τις εκλογές της ΚΕΔ. Αυτή ήταν η είδηση μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι η οποία όμως διαφοροποιήθηκε από τη στιγμή που ο δήμαρχος Δράμας παρουσίασε το έγγραφο με τις υπογραφές των δημάρχων που ψηφίζουν και πήρε την προεδρία από τον Μουριάδη με ποσοστό 50,35 έναντι του δημάρχου Καβάλας ποσοστό 49,65.

@ Αυτός που έκανε την διαφορά την τελευταία στιγμή υπέρ του Παπαδόπουλου ήταν ο περιφερειάχης που με τα δικά του ποσοστά πήρε ο δήμαρχος Δράμας το κάτι επιπλέον και την προεδρία της ΔΙΑΜΑΘ.
@ Προφανώς δεν μπόρεσαν κάποιοι να περάσουν από την ΝΔ τον Μουριάδη αφού υπήρξαν πολλές αντιδράσεις από δημάρχους που προέρχονται από το κυβερνών κόμμα. Αυτός που έχει εκτεθεί περισσότερο από τους δημάρχους της ΝΔ που στήριξε τον Μουριάδη είναι ο Αναστασιάδης ο δήμαρχος Παγγαίου. Προφανώς ο Μουριάδης δεν θα αθετήσει τον λόγο του και θα στηρίξει τον Αναστασιάδη για να εκλεγεί στην ΚΕΔ.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα