Ο απίστευτος κ. Τσιτσιλικάκης και οι οσφυοκάμπτες των βρεφονηπιακών σταθμών

Χθες πληροφορήθηκα ότι ο Κώστα Τιτόπουλος ο γραμματέας της παράταξης “Καβάλα Μπροστά” του Γιάννη Εριφυλλίδη συναντήθηκε ανεπίσημα με τον αντιδήμαρχο για τα αδέσποτα και της δημοτικής αστυνομίας Χρίστο Τσιτσιλικάκη ο οποίος του είπε ότι ξεκίνησε τις διαδικασίες για τις προσλήψεις προσωπικού για το νέο κυνοκομείο αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Συγκεκριμένα ο κ. Τιτόπουλος μου είπε ότι δεν έχει ανέβει στο διαδίκτυο καμιά προκήρυξη για πρόσληψη προσωπικού, άρα του είπε ο κ. Αντιδήμαρχος ψέματα. Όταν ξεκινάει να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους φιλόζωους ο Τσιτσιλικάκης λέγοντας τους όμως ψέματα δεν νομίζω ότι θα το καταφέρει.
@ Σκέτη απογοήτευση είναι μερίδα εργαζομένων που προσελήφθησαν μέσω ΑΣΕΠ στους βρεφονηπιακούς σταθμούς όταν αποφάσισαν να μη συμμετέχουν στην διαμαρτυρία των συναδέλφων τους έξω από το δημαρχείο γιατί συνεχίζουν να παραμένουν εδώ και 2 μήνες απλήρωτοι.
@ Απλήρωτοι είναι και οι καθηγητές του ωδείου αλλά αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτε. Σκύβουν το κεφάλι και προχωράνε.
@ Αυτό που φοβάμαι είναι μη δεν τους πληρώσουν ούτε στις 10 Μαρτίου και φτάσουν μέχρι το τέλος του ίδιου μήνα για να δουν το χρώμα του χρήματος.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα