Ο Μακάριος μέλος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Ν.Δ. για τις Ευρωεκλογές με απόφαση Μητσοτάκη και ένα στάδιο στα πρόθυρα της κατάρευσης

Μέλος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για τις προσεχείς
Ευρωεκλογές, ορίστηκε, με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου του κυβερνώντος κόμματος, ο Μακάριος Λαζαρίδης.
@ Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, με ανεβασμένες τελευταία
τις … μετοχές του, επιλέχθηκε να συμμετέχει στη συγκεκριμένη Επιτροπή προφανώς λόγω της εμπειρίας του από την πολυετή συνεργασία του με τον κ. Μητσοτάκη και της εμπιστοσύνης που αυτός του έχει.
@ Η ενεργή εμπλοκή του στις κεντρικές κομματικές δράσεις πλέον θεωρείται ως μία νέα σημαντική πρόκληση για τον ίδιο, ενόψει των εκλογών της 9 ης Ιουνίου, για τις οποίες το στοίχημα της Πειραιώς είναι μεγάλο, καθώς μάλιστα είναι ο μοναδικός στην Επιτροπή απ’ ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα.
@ Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λαζαρίδης ενημερώθηκε για την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη από κορυφαίο κομματικό παράγοντα μια μέρα πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις, σε μια χρονική συγκυρία που τα ανοιχτά μέτωπα σε πολιτικό επίπεδο είναι πολλά για την Κυβέρνηση και αναζητούνται οι πλέον αξιόπιστες επιλογές για να τα υποστηρίξουν.
Και ο κ. Λαζαρίδης φέρεται να είναι μια από αυτές τις επιλογές.
@ Είναι και μια επιλογή από τον Μητσοτάκη που δείχνει ότι τον έχει στο μπλοκάκι του και για την υπουργοποίηση του σε ένα ενδεχόμενο νέο ανασχηματισμό κάτι που άρχισε να ακούγεται από την περασμένη εβδομάδα και γράφτηκε ως ενδεχόμενος από την ηλεκτρονική εφημερίδα “Political”.
@ Ο Στέλιος Ιγνατιάδης ως εντεταλμένος σύμβουλος του Τοψίδη βρέθηκε στην Αθήνα και συνάντησε την περασμένη εβδομάδα τον υπουργό αθλητισμού κ. Βρούτση με τον οποίο συζήτησε τα προβλήματα με το στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”. Καλά έκανε αλλά δεν είδα σε αυτή τη συνάντηση να είναι και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Κώστας Χατζηαναστασίου ώστε και οι δύο μαζί να βάλουν το συγκεκριμένο θέμα πιεστικά Να πω ότι με τις 70.000 ευρώ που έδωσε η περιφέρεια τα προβλήματα δεν λύνονται και χρειάζονται γενναίες χρηματοδοτήσεις ώστε να επουλωθούν οι “πληγές” που άνοιξε ο χρόνος.
@ Στα όρια των αντοχών τους έχουν φτάσει οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον Άγιο Νικόλαο που παρά τις διαβεβαιώσεις του δημάρχου ότι σύντομα τα τελειώσουν, που περνά τακτικά τα πρωινά από την συγκεκριμένη περιοχή για το σχετικό μασάζ τα έργα δεν προχωρούν με την ταχύτητα που θα ήθελαν. Έρχονται καλές μέρες και οι επαγγελματίες της εστίασης δεν θα μπορούν βγάλουν τα τραπεζάκια έξω. Αυτό σημαίνει μεγάλη οικονομική ζημία που θα τους στοιχίσει.
@ Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ λύθηκαν τα προβλήματα με την αρχαιολογία πάλι υπάρχουν και σε κάποιους δρόμους τα έργα έχουν σταματήσει λόγω κάποιων ευρημάτων.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα