Ο Φραγκογιάννης της εξωστρέφειας, η Μιλένα του ΠΑΣΟΚ και ο Λίγκας των καπναποθηκών

Ήρθε και ο Κώστας Φραγκογιάννης την περασμένη Παρασκευή στην Καβάλα και μίλησε σε “Ημερίδα εξωστρέφειας με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης”. Δεν ξέρω από όλα αυτά που είπε τι πρόκειται να γίνει αλλά ο κ. Υφυπουργός εξωτερικών δεν μας είπε τι έγινε η επένδυση με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και την αιθυλική αλκοόλη. Τα πούλησε πριν μερικά χρόνια μαζί με τον Σιμιτσή που τότε ήταν αντιπεριφέρειαρχης ανάπτυξης και αφού δεν τα κατάφεραν να τα φέρουν τα έριξαν και αυτά στο μπαούλο της λήθης.

@ Όμως φωτογραφήθηκαν όλοι μηδενός εξαιρουμένου με τον κ. Φραγκογιάννη για να έχουν να λένε στα εγγόνια τους ότι παρακολούθησαν την ομιλία του για την εξωστρέφεια.

@ Καλά ήρθε προχθές και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Κεφαλογιάννης, τελειωμό δεν έχουν αυτοί οι Κεφαλογιανναίοι που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, και τον έβγαλαν στο σεργιάνι οι εδώ παράγοντες της ΝΔ. Τι έμεινε από αυτή την επίσκεψη στην Καβάλα του Κεφαλογιάννη; Τίποτε.

@ Μια ανάρτηση που έκανε ο Βασίλης Λιόγκας με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε η Τζίνα Σωτηροπούλου για τις καπναποθήκες. Έγραψε λοιπόν. “Μια ελκυστική πρόταση της κοινωνικά δραστήριας αρχιτέκτονος Tzina Sotiropoulou για επανάχρηση των καπναποθηκών ως κοινωνικών/συνεταιριστικών κατοικιών, πρακτική που εφαρμόζεται ήδη σε προηγμένες χώρες και χρηματοδοτείται μάλιστα στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας στο πλαίσιο της κυκλικής και κοινωνικής οικονομίας”.

@ Φυσικά και της κ. Σωτηροπούλου αλλά και του κ. Λιόγκα τους διαφεύγει κάτι πολύ σημαντικό και αυτό είναι ότι η σημερινή διοίκηση του δήμου δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τα κτήρια που έχει θα προχωρήσει και στην αξιοποίηση των καπναποθηκών; Δεν το νομίζω.

@ Δεν ξέρω αν και σήμερα ο κ. Λίγκας συνεχίζει να λέει τα ίδια που έλεγε και το Οκτώβριο του 2023 ότι ο Μουριάδης “είναι ο πλέον κατάλληλος για τον δήμο” του οποίου ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αλλά τώρα που δεν παίζει το παιχνίδι των Μπαχαλάκιδων και προτίμησε να στηρίξει την Μητρόπολη στο να μετατρέψει το κτήριο της ΣΤΕΓΗΣ σε Κειμηλιαρχείο έχει αλλάξει γνώμη;

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα