Παραμένει ο κίνδυνος στην ακτή της Καλαμίτσας

Το υποσχέθηκε αλλά ακόμη δεν το υλοποίησε να καλέσει τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων ο δήμαρχος Καβάλας προκειμένου μαζί τους να συζητήσει το θέμα για την επιλογή του νέου συμπαραστάτη του δημότη που έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρα προκειμένου να ψηφιστεί. Αυτό που μαθαίνω είναι ότι η αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο δεν συναινεί με τις επιλογές του Μουριάδη και επιμένει στην παραμονή στην θέση του συμπαραστάτη του δημότη του Θανάση Αθανασίου.
@ Μιλώντας χθες με τον επικεφαλή της δημοτικής παράταξη “Έργο Τώρα” Χαράλαμπο Χρυσανίδη για τις εργασίες που κάνει ο δήμος στα κτίσματα στην ακτή της Καλαμίτσας μου είπε ότι είναι απαράδεκτες και ο κίνδυνος παραμένει γιατί τα προβλήματα δεν έχουν λυθεί. Επίσης αυτό που σημείωσε είναι “με ποιανού απόφαση ξεκίνησε ο δήμος τις συγκεκριμένες εργασίες και ποιο θα είναι το κόστος”.

@ Για μια φορά ακόμη ο Μουριάδης κάνει στο θέμα της ακτής της Καλαμίτσας του κεφαλιού του και θα βάλει το δήμο σε περιπέτειες.

@ Επίσης ο κ. Χρυσανίδης μου είπε ότι το καλοκαίρι το κυκλοφοριακό θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα και δεν υπάρχει καμιά πρόβλεψη για την ανακούφιση του. Δεν θα θέλει κανείς να κατεβαίνει στην αγορά και με αυτό το τρόπο δεν θα υπάρχει και μεγάλη κατανάλωση.

@ Ο κυβερνητικός βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης χθες μιλώντας με τον Γιάννη Εριφυλλίδη και συγκεκριμένα στην εκπομπή που κάνει στο τηλεοπτικό κανάλι Center ο δημοτικός σύμβουλος αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στις σχέσεις του με την νομαρχιακή της ΝΔ που παραμένουν πολύ κακές.

@ Λέτε και τα παραμύθια που πούλησε ο Μουριάδης στην γενική γραμματέα του υπουργείου πολιτισμού που είναι υπεύθυνη για το σύγχρονο πολιτισμό Ελένη Δουνδουλάκη θα τα χάψουμε και εμείς οι πολίτες της Καβάλας. Την πήγε στην πολύπαθη δημοτική καπναποθήκη που ακόμη κυνηγάνε το περίφημο σκουλήκι πάνω από 4 χρόνια, την πήγε στο φρούριο και στους Φιλίππους χωρίς φυσικά να μπορεί να της παρουσιάσει κάτι το καινούργιο. Αυτό ήταν το συμπέρανα από αυτά που είπε η κ. Δουνδουλάκη «Βρισκόμαστε σε στενή συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας και τους υπόλοιπους φορείς της Περιφέρειας προκειμένου να προωθούμε τα έργα πολιτισμού στην περιοχή. Εξαιρετικά σημαντικό είναι το έργο της Δημοτικής Πινακοθήκης και μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι συγκριτικά με τα έργα που πραγματοποιεί το υπουργείο Πολιτισμού μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και σε άλλες πινακοθήκες της χώρας, στην Δημοτική Πινακοθήκη της Καβάλας, έχουμε τον υψηλότερο προϋπολογισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά”. Με λίγα λόγια “πιάσ΄ τ΄ αβγό και κούρευ΄το”.

@ Δεν το γνώριζα ότι έχουμε και δημοτική πινακοθήκη ούτε και κατά που πέφτει. Το έμαθα από τις δηλώσεις της κ. Δουνδουλάκη την οποία προφανώς της είπαν ότι η δημοτική καπναποθήκη είναι η δημοτική πινακοθήκη αποσιωπώντας της ότι εκεί θα στεγαστεί το μουσείο του καπνού εκτός και αν έχουν αλλάξει τα σχέδια της διοίκηση του δήμου και έχουν κατ΄ νου να την μεταφέρουν σε κάποιο άλλο κτήριο.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα