Φαίνεται δήμος και περιφέρεια προσανατολίζονται να επαναλειτουργήσουν την πεσμένη γέφυρα σαν πεζόδρομο όπως μου είπε χθες ο περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης. Πιστεύω ότι είναι μια ευκαιρία αφού η κυκλοφορία γίνεται μετά τη διαπλάτυνση του δρόμου χωρίς προβλήματα να γίνει ένα σχέδιο διαφορετικής αξιοποίησης όλου του παραλιακού μετώπου μέχρι και τα “Καλαφατιά”. Το να πατήσει πάλι στα πόδια της η γέφυρα νομίζω ότι θα δεσμεύσει την περιοχή σε μια κατάσταση από την οποία δεν πρόκειται να φύγει ποτέ.
@ Αυτό που κατάλαβα επίσης από όσα μου είπε ο Χριστόδουλος Τοψίδης για το αίτημα των Καβαλιωτών να ολοκληρωθεί κάποτε η περιμετρική της Καβάλας είναι ότι λόγω κόστους δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Έτσι θα πρέπει να ερευνηθούν άλλες κυκλοφοριακές λύσεις εσωτερικές ώστε να μπορεί κάποιος να κατεβεί στο κέντρο της Καβάλας χωρίς να χρειάζεται να περάσει από τα στενά δρομάκια του Προφήτη Ηλία.
@ Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασιούλας υποσχέθηκε στον περιφερειάρχη Χριστόδουλο Τοψίδη ότι αποδέχεται την πρόσκληση για να βρεθεί στα Ελευθέρια της Καβάλας και στην γιορτή του Αποστόλου Παύλου στις 29 Ιουνίου αν φυσικά δεν προκύψει κάποια άλλη υποχρέωση κάτι που δεν θα μπορεί να αναβληθεί.