“Θλίψη προκαλεί η συστηματική απουσία γυναικείος παρουσίας σε θέσεις ευθύνης. Αρκεί κάνεις να παρατηρήσει συμβούλια, επιτροπές, ομάδες για να διαπιστώσει πως οι γυναίκες δεν είμαστε μέρος τους. Δε ζητάμε διαφορετική μεταχείριση, ζητάμε ίσες ευκαιρίες. Ευκαιρίες να αποδείξουμε τις ικανότητες μας. Και τις αξίζουμε.
Όλα αυτά σε μια κοινωνία που επιμένει να λέγεται σύγχρονη.
2024 και ακόμη παλεύουμε για τα αυτονόητα”.
@ Η Στέλλα Αργυρίου προφανώς ορμώμενη από την ανακοίνωση των μελών της ανδροκρατούμενης διοίκησης του νεοσύστατου οργανισμού ανάπτυξης του δήμου έγραψε τις σκέψεις της με τις οποίες συμφωνώ εκτός και αν δεν αναφέρεται σε αυτή την περίπτωση. Όπως και νάχει όμως η έλλειψη γυναικών σε αυτό τον οργανισμό ανάπτυξης του δήμου προκαλεί ενόχληση στους Καβαλιώτες και τις Καβαλιώτισσες που δεν βρέθηκε ούτε μια γυναίκα να θεωρηθεί ικανή να συμμετάσχει στο διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού ανάπτυξης του δήμου.
@ Εδώ υπάρχει ένας μισογυνισμός και ελπίζω να τον έχει καταλάβει και η κ Αργυρίου και να έχει αναθεωρήσει τη στάση της απέναντι στη σημερινή διοίκηση του δήμου παρόλο που είναι μέλος της.
@ Από τους ένδεκα αντιδημάρχους που έκανε ο Θόδωρος Μουριάδης μόνο μια γυναίκα υπάρχει και αυτή είναι η Έλσα Βακιρτζή. Φυσικά και θα μπορούσε να κάνει αντιδήμαρχο και την Αργυρίου αλλά ο Μουριάδη φαίνεται δεν τα πάει πολιτικά καλά με τις γυναίκες όπως με τους άνδρες. Μόνο την ημέρα της γυναίκας ξέρει να βγάζει δελτία τύπου κούφια σε λόγια και να τις υμνεί.