Στα κακά του τα χάλια είναι ο αγωνιστικός χώρος του “Βερούλιου”

Οι εκλογές των επιμελητηρίων θα γίνουν όπως χθες μου είπε ραδιοφωνικά ο πρόεδρος του δικού μας επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας τον ερχόμενο Οκτώβριο. Αντίπαλος του θα είναι αυτή την φορά ο Γιάννης Παναγιωτίδης.

@ Αναρωτιέμαι μέχρι σήμερα πόσοι μπήκαν στην πλατφόρμα στο fb και υπέγραψαν το κάλεσμα του πρώην δημάρχου Κωστή Σιμιτσή και να στηρίξουν την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στον εισαγγελία για την ανάληψη των ευθυνών τις ΕΤΑΔ και του ΤΑΙΠΕΔ για τα κτήρια που καταρρέουν το πρώην πρωτοδικείο και την πρώην μεραρχία;

@ Απλή περιέργεια.

@ Στα κακά του τα χάλια βρίσκεται ο αγωνιστικό χώρος του “Βερούλιου” σταδίου και δεν βλέπω να γίνεται και καμιά προσπάθεια από τον δήμο για να διορθώσει τον χλοοτάπητα.

@ Μέχρι σήμερα δεν έχει απαντηθεί το ερώτημα που θα πάνε τα 4 εκ από δημοτικά τέλη που θα πάρει ο δήμος. Παραμένει άγνωστο ποιες τρύπες της περασμένης τετραετίας θέλει να καλύψει.

@ Χθες έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη εφορευτικής επιτροπής στο σωματείο των εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ και αναμένεται να οριστεί η ημερομηνία των εκλογών.

@ Φυσικά ακόμη δεν έχει υδροδοτηθεί το χωριό Φίλιπποι από την περίφημη γεώτρηση που κόστισε στην ΔΕΥΑΚ 400.000 ευρώ. Άλλο δεν μπορεί να κρυφτεί ο Απόστολος Χρόνης πίσω από την αδυναμία της επιχείρισης να πάρει την σχετική άδεια που χρειάζεται για την άντληση του νερού.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα