Τα μούρα της “Ραψάνης”, η Μενδώνη και το “Παλατάκι” της Θάσου, οι Ταξιτζήδες επιμένουν για την πιάτσα του ΟΤΕ

Δεν έχω καταλάβει γιατί έκανε τον κόπο η υπουργός πολιτισμού Λίνα Μεδόνη και ανέβηκε μέχρι τα μέρη μας και συγκεκριμένα στην Θάσο για να μας δείξει ότι έχει τελειώσει το έργο του αρχαίου θεάτρου του νησιού; Φυσικά και δεν έχει τελειώσει τίποτε και απορώ που πήγαν τα τόσα εκατομμύρια όλα αυτά τα χρόνια που λένε ότι το φτιάχνουν.

@ Αλλά η Μενδώνη είναι η Μενδώνη η οποία συνοδευόμενη και από τον Γιαννάρα που λέει ότι είναι και βουλευτής της περιφερειακής ενότητας Θάσου λέτε και πρόκειται για άλλο νομό, άλλα αφού έτσι θέλει να λέγεται να του χαλάσω εγώ το χατήρι πήγε και είδε και το περιβόητο “Παλατάκι” που εδώ και δεκαετίες ακούω από την κάθε κυβέρνηση που αναλαμβάνει την ηγεσία της χώρα να ετοιμάζεται το σώσει αλλά καμιά δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα τίποτε. Η Μεδώνη όμως έδωσε εντολή αμέσως να γίνει μελέτη αποκατάσταση των ζημιών λέτε και την πίστεψε κανείς ότι η εντολή της θα εκτελεστεί κιόλας.

@ Γιατί δεν είπε στο δίδυμο Πασχαλίδη και Δεληκάρη να αναλάβουν προσωπικά να επιβλέπουν την εξέλιξη των μελετών και των έργων που θα χρειασθούν ώστε να κάνουν και κάτι χρήσιμο για το νησί από το να γυρίζουν από εκκλησία σε εκκλησία και σε χορούς και πανηγύρια;

@ Επιτέλους ο “Ατσαλάκωτος” γιατί δεν βάζει κάποιον οδοκαθαριστή καθημερινά να σκουπίζει το πεζοδρόμιο που βρίσκεται παράλληλα της “Ραψάνη” από τα μούρα που πέφτουν και όσοι δεν προσέχουν και τα πατάνε γίνονται χάλια γιατί είναι και μαύρα που αφήνουν λεκέδες που δεν βγαίνουν; Αυτές οι μουριές δεν κάνουν για το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο και ίσως θα έπρεπε να αντικατασταθούν.

@ Στο συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Καβάλας έρχεται η ψήφιση των χώρων στάθμευσης των ταξί στον δρόμο μπροστά από το κτήριο του ΟΤΕ και στην είσοδο του πρώην πρωτοδικείου της Καβάλας. Και για τις δύο θέσεις τόσο η τροχαία όσο και οι ίδιοι οι ταξιτζήδες έχουν τις αντιρρήσεις τους. Ο εκπρόσωπος της τροχαίας που συμμετέχει στην επιτροπή κυκλοφοριακού του δήμου εξέφρασε τις αντιρρήσεις του και για τα δύο σημεία όπου σκέφτεται η διοίκηση του δήμου να μεταφέρει τις συγκεκριμένες πιάτσες. Επίσης οι ταξιτζήδες δεν συμφωνούν στο να μεταφερθεί η πιάτσα στην οδό Βενιζέλου και επιμένουν στο σχέδιο που τους είχε προτείνει η πρώην δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα γύρω από το κτήριο του ΟΤΑ με είσοδο από την οδό Κύπρου.

@ Προβλέπω ότι θα δοθεί σκληρή μάχη μεταξύ δήμου και ταξιτζήδων με άγνωστο ακόμη νικητή.

@ Έχουν τελειώσει τα έργα από την αρχαιολογία στον αρχαίο χώρο των Φιλίππων;

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα