Την ερχόμενη Δευτέρα ψηφίζουν για τον συμπαραστάτη του δημότη

Δεν θα μιλήσω για τις γειτονίες όπου εκεί γίνεται ο χαμός αφού τα αυτοκίνητα έχουν ανεβεί στα

πεζοδρόμια και οι πεζοί έχουν κατεβεί στους δρόμους. Φυσικά δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για την

δημιουργία περιφερειακών χώρων στάθμευσης και όσα από το 2020 έλεγε ο Μουριάδης για τα “πάρκινγκ τσέπης” αυτός τα έλεγε και μόνο αυτός τα άκουγε.

@ Πάντως έχει παραγίνει το κακό ιδιαίτερα τις ημέρες που έρχονται και πολλοί τουρίστες και διαμένουν και στα καταλύματα βραχείας μίσθωσης στις γειτονιές όπου οι μόνιμοι κάτοικοι δεν βρίσκουν να παρκάρουν και πρέπει να ξενιτευτούν για να βρουν κάπου να βάλουν το αυτοκίνητο τους.

@ Δεν λέω κάτι νέο, ότι το δήμο τον διοικεί η Ταβουλτζίδου. Έχω συγκεκριμένο παράδειγμα με τον

εργαζόμενο στην καθαριότητα ο οποίος χειριζόταν 2 μηχανήματα για τις ανάγκες των χωριών του πρώην δήμου Φιλίππων και η Ταβουλτζίδου του ζήτησε να γυρίσει πίσω στην υπηρεσία καθαριότητας στην Καβάλα και επειδή αρνήθηκε τον μάλωσε. Ο εργαζόμενος δεν άντεξε αυτή την προσβλητική επίθεση εναντίον του από την Ταβουλτζίδου και πήρε τα μάτια του και πήγε στον δήμο Δράμας. Έτσι πως να μείνουν στην καθαριότητα εργαζόμενοι, είναι να αναρωτιέται κανείς; Αλλά δεν έχει καμιά σημασία για την Ταβουλτζίδου την “μητέρα του Λόχου” αφού οι ιδιώτες είναι προ των θυρών.

@ Η θητεία του Θανάση Αθανασίου ως συμπαραστάτη του δημότη έχει λήξει και όλοι συμφωνούν ότι τίμησε τη θέση του και με τον τρόπο που λειτούργησε και με τα θέματα που ασχολήθηκε. Μαθαίνω ότι θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα και καλά θα κάνει, αφού δεν έδωσε δικαιώματα για να θεωρήσει κανείς ότι μεροληπτεί υπέρ της διοίκησης ή υπέρ της αντιπολίτευσης.

@ Μαθαίνω όμως ότι η ομάδα Μουριάδη δεν τον θέλει και προωθεί τις υποψηφιότητες Μποζούδη και Ζήσου. Και οι δύο ήταν υποψήφιοι του Μουριάδη στις εκλογές του περσινού Οκτωβρίου και είναι σίγουρο ότι η αντιπολίτευσης δεν επιθυμεί να πάρει τη θέση του συμπαραστάτη του δημότη κάποιος από τους δύο.

@ Την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεδριάσει δια ζώσης το δημοτικό συμβούλιο στις 5 το απόγευμα προκειμένου να εκλέξει τον νέο συμπαραστάτη του δημότη. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον πρώτον να δούμε αν θα προτείνει όλη η αντιπολίτευση ένα κοινό υποψήφιο ή θα καταφέρει ο Μουριάδης να τους σπάσει.

@ Να σας πω ότι για να εκλεγεί κάποιος συμπαραστάτης του δημότη πρέπει να συγκεντρώσει τα δύο τρίτα των δημοτικών συμβούλων δηλαδή 27 ψήφους. Χωρίς λοιπόν τις ψήφους της αντιπολίτευσης δεν μπορεί η διοίκηση να εκλέξει αυτόν που θέλει.

@ Το θέμα βέβαια είναι τι θα κάνει η αντιπολίτευση. Θα διευκολύνουν κάποιοι τις επιλογές του

δημάρχου ή θα τους στείλουν ένα μήνυμα ότι πρέπει να γίνει πιο συνεργάσιμος;

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα