Τι θα ψηφίσουν οι φυλές του δημοτικού συμβουλίου για τις δεξαμενές του Πρίνου

Μετά από μια διακοπή λόγω ρεύματος μιας ώρας συνεχίστηκε η προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα ενημέρωση για τις υπόγειες δεξαμενές αποθήκευσης του διοξειδίου του άνθρακα. Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα και τελείωσε στη μια μετά το μεσημέρι.

@ Η ομότιμη καθηγήτρια του Μετσοβείου Πολυτεχνείου Σοφία Σταματάκη κατά την κρίση μου έδωσε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα και νομίζω ότι όσοι την παρακολούθησαν όση ώρα υπήρχε η σύνδεση με το δημοτικό συμβούλιο έμειναν ικανοποιημένοι. Φυσικά όσοι προσήλθαν στο δημοτικό συμβούλιο προκατειλημμένοι δεν άλλαξαν στάση αφού οι λόγοι που επιμένουν στο να μη θέλουν τη συγκεκριμένη επένδυση είναι για πολιτικά οφέλη προερχόμενα κυρίως από τον αριστερό χώρο.

@ Δεν εκδόθηκε κάποιο ψήφισμα, κάτι που λογικά θα γίνει στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο ή σε κάποιο μεθεπόμενο. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι θετικά στο να γίνει η επένδυση τα ψηφίσει η πλειοψηφία της ομάδας του Μουριάδη εκτός από κάποιους που φάνηκαν προχθές στο δημοτικό συμβούλιο ότι είναι προβληματισμένοι, η δημοτική ομάδα του Μάκη Παπαδόπουλου και με ερωτηματικά η ομάδα του Χρυσανίδη. Η ομάδα Εριφυλλίδη, η Αναστασία Ιωσηφίδου και ο Χρίστος Ποτόλιας θα ψηφίσουν όχι στην επένδυση. Παρόλα αυτά μένει να δω αν θα επαληθευτούν οι προβλέψεις μου ή όχι.

ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
Έκδοση: Καθημερινή
ΑΦΜ: 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ
Αρ. ΓΕΜΗ:142329830000

Διεύθυνση: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22
Τηλ: +30 2510222141
Email: evdomimera@gmail.com
Ιδιοκτήτης & Κύριος Μέτοχος: ΄Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Νόμιμος εκπρόσωπος & Διευθυντής: Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Διευθυντής σύνταξης: Γιοβανακης Ευάγγελος
Διαχειριστής & Δικαιούχος ονόματος τομέα: ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα