Τον ψήφισε τον συμβιβασμό η πλειοψηφία της δημοτικής επιτροπής και το μιντιακό συγκρότημα που βγήκε προς πώληση

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους προκειμένου να αλλάξουν τον κανονισμό κυκλοφορίας που τους θίγει είναι οι επαγγελματίες της Παναγίας. Χθες συναντήθηκαν και αποφάσισαν να αναθέσουν το θέμα σε δικηγόρο της Καβάλας.

@ Χωρίς την συμμετοχή της αντιπολίτευσης συνεδρίασε χθες το μεσημέρι η δημοτική επιτροπή του δήμου Καβάλας. Ο λόγος ήταν πρώτον γιατί την ίδια ώρα η Αναστασία Ιωσηφίδου είχε ένα ποινικό στο δικαστήριο και οι Παπαδόπουλος και Κουφατζής διότι δεν θέλησαν να εμπλακούν στην υπόθεση με τους συμβιβασμούς που πρότεινε η πλειοψηφία με τους πρώην εργαζομένους της “δημωφέλειας”. Έμαθα λοιπόν ότι το θέμα πέρασε με κάποιες αλλαγές στα ποσά από την οικονομική επιτροπή. Αυτός που απουσίαζε από τη χθεσινή σενδρίαση ήταν ο Χριστόδουλος Μιχαλάκης.

@ Τι ακούω ένα Media Group της Καβάλας βγήκε προς πώληση; Φαίνεται ότι έκανε τον κύκλο του και τώρα γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον θέλουν να το πουλήσουν. Δεν γνωρίζω αν το νούμερο που ακούστηκε ότι πωλείται είναι πραγματικό ή όχι. Έμαθα λοιπόν ότι το πουλάει ο ιδιοκτήτης του έναντι 40.000 ευρώ.

@ Να η ευκαιρία για κάτι κουφιοκεφαλάκιδες που ήθελαν να γίνουν Βεζίρηδες στην θέση του Βεζίρη.

@ Δεν μπορώ να καταλάβω την μιζέρια της αντιπολιτευόμενης παράταξης στον εμπορικό σύλλογο που πρόσκειται στο ΚΚΕ σχετικά με την διοργάνωση της “λευκής νύχτας”. Δεν ξέρω τι ακριβώς υπερασπίζονται λέγοντας ότι καταπατώνται τα εργασιακά δικαιώματα όσων απασχολούνται στις εμπορικές επιχειρήσεις της Καβάλας. Χάθηκε ο κόσμος επειδή έμειναν κάποιοι εργαζόμενοι μερικές ώρες παραπάνω γιατί είχε δουλειά ανήμερα της “λευκής νύχτας”. Έλεος με αυτούς τους εργατοπατέρες.

@ Ξεκίνησαν χθες τα “Ελευθέρια” και κανείς δεν τα πήρε χαμπάρι.

@ Ο πολιτιστικός σύλλογος Κηπούπολης- Καλαμίτσας διοργανώνει πανκαβαλιώτικη εκστρατεία για τον καθαρισμό της παραλίας της Καλαμίτσας την Κυριακή 2 Ιουνίου στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος. Προφανώς το διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου δεν έχει ακούσει τον δήμαρχο να λέει ότι η παραλία της Καλαμίτσας είναι την ΕΤΑΔ και αυτή είναι υπεύθυνη για τον καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου. Αλλά θέλουν να δείξουν πόσο εθελοντές είναι και έτσι θα μαζέψουν όσους μπορούν για να δημιουργήσουν την εικόνα δράσης που θέλουν να “πουλήσουν” στο ΜΜΕ της Καβάλας.

@ Πολλούς κόμβους ακούω τελευταία από τον δήμο και την περιφέρεια και για να δούμε σε πόσα χρόνια θα τους έχουμε σε λειτουργία.

@ Το έργο της πλατείας 28ης Οκτωβρίου προχωρά με ρυθμούς χελώνας και ακόμη δεν έχει φτάσει στην πιάτσα των ταξί μπροστά από το κτήριο του ΟΤΕ. Μαθαίνω ότι οι ταξιτζήδες βράζουν με τις επιλογές Μουριάδη και πιέζουν τώρα ακόμη περισσότερο γιατί η τροχαία διαφωνεί στο να δημιουργηθεί πιάτσα στην οδό Βενιζέλου. Θα δω αν θα αγνοήσουν αυτή τη θέση της τροχαίας που διατυπώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο δημοτικό όργανο που εξέτασε κυκλοφοριακά θέματα.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα