Του έδωσε στο πιάτο την λύση του κάτω νοσοκομείου ο Μακάριος του Μουριάδη και αυτός ακόμη να την αξιοποιήσει

Βράζει η περιοχή του Περιγιαλίου με την δομή μεταναστών που συνεχίζει και λειτουργεί μέσα στα στρατόπεδα από το 2016. Οι άνθρωποι έχουν αγανακτήσει να ζητήσουν βοήθεια ώστε κάποτε να απομακρυνθεί η συγκεκριμένη δομή.

@ Δύσκολο το βλέπω γιατί εκεί μέσα έχουν μαζευτεί πολλά συμφέροντα.

@ Συμφωνώ με τον Γιάννη Εριφυλλίδη που μου είπε χθες όταν τον ρώτησα για το κτήριο του πρώην κάτω νοσοκομείου που παραμένει αναξιοποίητο ότι ο βουλευτής της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης αυτό που έπρεπε να κάνει το έπραξε και ξεκλείδωσε το ιδιοκτησιακό πριν από 3 χρόνια αλλά ο δήμαρχος μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει στην αξιοποίηση του. Είναι άξιον απορίας πόσα χρόνια μπορεί να χρειάζεται μια δημοτική αρχή για να πάρει μπρος; Πιστεύω αν είναι μια διοίκηση σαν αυτή του Μουριάδη χρειάζεται μερικούς αιώνες αλλά τότε ούτε αυτός αλλά ούτε και εμείς θα ζούμε για να δούμε το κάτω νοσοκομείο να αξιοποιείται.

@ Η Αγγελική Δελικάρη προφανώς ζει το μύθος της και ευλογεί καθημερινά την καλή της Νεράιδα που την κράτησε όρθια όταν έπεσε από τον Άιφελ και στάθηκε στα πόδια της κάνοντας την βουλεύτρια όπως θα την αποκαλούσε και ο Κραουνάκης ο αριστερός Συριζαίος.

@ Η κ. Δελικάρη λοιπόν που συνάντησε προχθές τον Κραουνάκη στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και του συστήθηκε ως βουλευτής της ΝΔ και φωτογραφήθηκε μαζί με αυτόν που βρίζει από το πρωί μέχρι τον βράδυ τον άνθρωπο που την έβαλε στο κοινοβούλιο τσίμπησε και ένα σχόλιο του συνθέτη που έκανε στο fb. Έγραψε λοιπόν ο Κραουνάκης μετά τη συνάντηση του με την Δελικάρη. “Στο αεροδρόμιο συνάντησα μια κοπέλα στην αναμονή με χαιρέτησε με ευγένεια. Βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας. Την πέρασα για Συριαζαία! Γελάσαμε με αυτό. Και καταλήξαμε ότι η μάχη για το καλύτερο είναι θέμα προσωπικό τελικά!”.

@ Δεν γνωρίζω τι κατάλαβε ο Κραουνάκης από αυτή τη σύντομη συνάντηση του με την Δελικάρη αλλά εγώ αναρωτήθηκα για ποιον αγώνα της Αγγελικής μίλησε και δικό του. Δεν ξέρω να έχει δώσει ή να δίνει κανένα αγώνα και το μόνο που κάνει είναι να ευλογεί την καλή της Νεράιδα που της εξασφάλισε για τα επόμενα χρόνια ένα βαρβάτο μισθό που ούτε στο όνειρο της ποτέ τον φανταζόταν. Απούσα από όλα τα προβλήματα της Καβάλας και όσες φορές κλήθηκε να πάρει θέση γι΄ αυτά γλίστρησε σαν το χέλι.

@ Δεν γνωρίζω βέβαια ποίους αγώνες έδωσε και ο Κραουνάκης από τις πολιτικές σαχλαμάρες που λέει στα κανάλια που τον ακούν με θαυμασμό λέτε και ξεστομίζει κάτι το σπουδαίο. Άνθρωπος που συμφωνεί με τις ιδέες και τις πράξεις του Πολάκη δεν νομίζω ότι μπορεί να έχει θέση στην πολιτική συζήτηση της χώρας.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα