Το ασθενοφόρο του Γιάννη Πασχαλίδη

Άλλη μια επίσκεψη του γνωστού Γιαννάρα για τους καβαλιώτες, στο υπουργείο Υγείας και συνάντηση με τον υπουργό, ‘Αδωνι Γεωργιάδη. Του έβαλε πάλι τα γνωστά θέματα που υποτίθεται κυνηγάει χρόνια ο κ. Πασχαλιδης και φυσικά ποτέ δεν λύνονται, καθώς στα κέντρα λήψης αποφάσεων των Αθηνών είναι πολιτικά εντελώς ανυπόληπτος και δεν ασχολείται κανείς μαζί του. Τσάμπα πηγαίνουν και τα καλούδια (κουραμπιέδες, ελιές, παστουρμά κ.λπ.) που μεταφέρει στους υπαλλήλους.

Δεν είδα, όμως, αυτή τη φορά να αναφέρεται στο παμπάλαιο ασθενοφόρο που είχε φέρει από την Ιταλία το 2013 και φυσικά ποτέ δεν εντάχθηκε στον στόλο του ΕΚΑΒ. Και πως θα μπορούσε άλλωστε όταν ήταν ένα ασθενοφόρο που δεν έκανε ούτε για τις δευτερογενείς διακομιδές από το νοσοκομείο των ασθενών.

Οπότε ένα ακόμη παραμύθι του Γιαννάρα έλαβε τέλος. Και καλά θα κάνει να μην επανέλθει για κυριολεκτικά ξεφτιλίζεται πολιτικά.

ΥΓ. Από μια προσωπική παρόρμηση έχω ξεκινήσει έρευνα για τις διαχρονικές υποσχέσεις που δίνει για κάθε θέμα της Καβάλας, οι οποίες φυσικά και δεν υλοποιούνται ποτέ. Η μέχρι τώρα έρευνά μου, την οποία όταν την ολοκληρώσω φυσικά και θα τη δημοσιοποιήσω, δείχνει ότι εννιά στις δέκα υποσχέσεις του πάνε … κουβά!

ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
Έκδοση: Καθημερινή
ΑΦΜ: 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ
Αρ. ΓΕΜΗ:142329830000

Διεύθυνση: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22
Τηλ: +30 2510222141
Email: evdomimera@gmail.com
Ιδιοκτήτης & Κύριος Μέτοχος: ΄Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Νόμιμος εκπρόσωπος & Διευθυντής: Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Διευθυντής σύνταξης: Γιοβανακης Ευάγγελος
Διαχειριστής & Δικαιούχος ονόματος τομέα: ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα