Το κορόιδεψαν με την ακτή της Καλαμίτσας τους κοροϊδεύει με το ανοιχτό κολυμβητήριο ο Μουριάδης

Μου φαίνεται ότι έχει μπερδέψει τα κορδόνια του ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης και αυτός που θα σκοντάψει και θα πέσει είναι ο δήμος Καβάλας. Ενώ είχε ανακοινώσει ότι συζήτησε με το ΤΑΙΠΕΔ να δώσει το ανοιχτό κολυμβητήριο στον ΟΛΚ τώρα το μετάνοιωσε χωρίς να ενημερώσει κανένα όπως έκανε και με τις συζητήσεις που είχε με τον Δημήτρη Πολίτη τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ στην Αθήνα.

@ Δεν ενδιαφέρεται να συζητήσει για τα θέμα του δήμου ούτε με την δική του δημοτική ομάδα και κάποιοι γκρινιάζουν μεταξύ τους. Τους θεωρούν βέβαια δεδομένους σε ότι αποφασίσει ο Μουριάδης και γι΄ αυτό όπως μου είπε χθες ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Μαμτσαδέλης ούτε καν τους ρωτάει αν συμφωνούν ή διαφωνούν με τα θέμα που έρχονται προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο. Πηδάει ο γάιδαρος πηδάει.

@ Φωνάζουν οι επαγγελματίες της Παναγίας ότι τους αδικεί ο κανονισμός στάθμευσης αλλά στον δήμο δεν ακούνε τίποτε για να μη χαλάσουν τα κέφια του πρόεδρου του πολιτιστικού συλλόγου Λαζαρίδη και του πατέρα Τσιτσιλικάκη.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα