Το ταξίδι στο Βερολίνο και ο εκπρόσωπος του δημάρχου και της περιφέρειας;

Χθες το έμαθαν οι Καβαλιώτες από την δήλωση που έκανε ο δήμαρχος Καβάλας στην ερώτηση του Ηλία Καλανταρίδη για την συμμετοχή του πρώην δημάρχου και ειδικού συμβούλου του Μουριάδη στο ταξίδι στο Βερολίνο μαζί με δύο αντιδημάρχους και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του “Cosmopolis”. Ο κ. Δήμαρχος είπε ότι τον αντικατέστησε, γιατί αυτός δεν μπόρεσε να πάει στο Βερολίνο αλλά και για έναν άλλο λόγο επειδή έχει την εμπειρία από την λειτουργία της περιφέρειας!
@ Δεν το γνώριζα ότι ο κ. Σιμιτσής πήγε εκπροσωπώντας και την περιφέρεια. Προφανώς ο κ. Τοψίδης θα το γνωρίζει αυτό αν ρωτηθεί και θα επιβεβαιώσει ότι του έδωσε την άδεια να εκπροσωπήσει και την περιφέρεια.
@ Είδα χθες το εξής αταίριαστο. Στην επίσημη σελίδα στο fb του δήμου Καβάλας αναρτήθηκε η συνέντευξη που έδωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του “Cosmopolis” Άλκης Ζοπόγλου στο “ΒΗΜΑ της Κυριακής” και μίλησε ως καλλιτεχνικός διευθυντής ενός άλλου φεστιβάλ που υπάρχει στην Ζυρίχη με
ακούσματα από την Μεσόγειο. Αντί λοιπόν να προβάλει η σελίδα του δήμου το φεστιβάλ “Cosmopolis” προβάλει αυτό της Ζηρίχης. Καλά κάνει γιατί για το φετινό “Cosmopolis” ακόμη κανείς δεν ξέρει τίποτε.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα