Τώρα καταλάβανε αστικατζίδες και ταξιτζήδες ότι ο δήμαρχος τους κορόιδευε 4 χρόνια

Σας το έγραψα ότι υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΣΤΕΓΗΣ που αποτελούν και την πλειοψηφία και των γνωστών Μπαχαλάκιδων. Μάλιστα ο Θόδωρος Θεοδωρίδης έφτασε στο σημείο να κάνει μια ανάρτηση και να δημοσιοποιήσει εμμέσως κατά κάποιον τρόπο το πρόβλημα που υπάρχει δίνοντας άλλο amail επικοινωνίας από αυτό της ΣΤΕΓΗΣ που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν οι απανταχού Μπαχαλάκιδες.

@ Διάβασα επίσης σε μια άλλη ανάρτηση που έκανε ο Θεοδωρίδης ότι όλα αυτά που κάνει να κράξει την Μητρόπολη και να θέλει ντε και καλά να παραμείνει στο κτήριο της οδού Κύπρου τα κάνει στην μνήμη του αδελφού του Βασίλη που διετέλεσε πρόεδρος της Λέσχης. Δεν ξέρω πόσοι συμφωνούν με αυτό το τάμα αλλά νομίζω ότι αυτοί που τον ακολουθούν εμφανίζονται σαν μάρτυρες μια πίστης σε κάτι υλικό και όχι σε μια ιδέα.

@ Μ΄ αρέσει που διαμαρτύρονται ότι τους αγνοεί ο δήμαρχος, ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ κ. Μαυρογιαννίδης και δεν τους ενισχύει οικονομικά και ο πρόεδρος του σωματείου Eurotaxi κ. Τερλάκης για το κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιούργησε το έργο στην οδό Κουντουριώτου. Καλώς τους προέδρους και ας άργησαν κατά μερικά έτη. Ο Μουριάδης την έκανε την δουλειά του υποσχόμενος στους αστικατζήδες ότι θα τους στηρίξει οικονομικά και στους ταξιτζήδες ότι μαζί θα αποφάσιζαν για το που θα γίνουν οι πιάτσες των ταξί ώστε να μην έχουν προβλήματα στην εκτέλεση του έργου τους.

@ Δεν είναι λίγοι ο ηλικιωμένοι Καβαλιώτες που χρησιμοποιούν τις αστικές γραμμές και που ζητούν από τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Γιάννη Κελγιώργη που τον βλέπουν καθημερινά αφού μπροστά από το κατάστημα του περνούν τα λεωφορεία να παρέμβει ώστε ο δήμαρχος να επιδοτήσεις και τα δρομολόγια μετά τις 3 το μεσημέρι.

@ Εκείνος ο χωρικός περιφερειάρχης Αλέξης Πολίτης μόλις έχασε την καρέκλα έχασε και την φωνή του παρόλο που έχει εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Μέτιου. Πολιτικός των ευκαιριών και της καρέκλας που έχασε την φωνή μόλις έχασε την εξουσία,

@ Το βάρος της εκπροσώπησης της παράταξης του Μέτιου στην Καβάλα έχει πέσει στις πλάτες του Αντωνιάδη που είναι ο μόνος που ορθώνει αντιπολιτευτικό λόγο.

@ Τι γίνεται με εκείνο το περιβόλι του Ατσαλάκοτου κάτω στο περιγιάλι που μαζεύει τα δένδρα που τα ξεριζώνει από όπου και αν τα βρει; Γέμισε και θα χρειασθεί και άλλα χωράφια; Το ρωτώ γιατί μπορεί να κάνει και παραγωγή.

@ Θα ρωτήσει κανείς από την αντιπολίτευση πόσο στοίχισαν τα λογισμικά προγράμματα που πήρε ο δήμος από την ημέρα που ανέλαβε ο Γιάννης Προμούσας αντιδήμαρχος οικονομικών και τι έχουν αποδώσει μέχρι σήμερα;

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα