Φοβούνται τον Λαζαρίδη γι΄ αυτό τον επιτίθεται ο Δράκος

Ποτέ δεν είδαν με καλό μάτι οι “κλειδοκράτορες” του κόμματος της ΝΔ τον ερχομό του Μακάριου Λαζαρίδη στην Καβάλα που διεκδικούσε μια θέση στο κοινοβούλιο το 2019. Ο Λαζαρίδης τάραξε την καθεστηκυία τάξη της ΝΔ και τα “πρωτοπαλίκαρα” των βουλευτικών γραφείων είχαν πέσει επάνω του με τόση σφοδρότητα που στο τέλος τον έκαναν συμπαθεί σε ένα κομμάτι ψηφοφόρων που είδαν ότι μπορούν να εκφραστούν μέσα από τον νέο πολιτικό άνδρα.
@ Από τότε με αιχμή του δόρατος τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μπάμπη Δράκου ξεκίνησε μια ανηλεής επίθεση προκειμένου να απομειωθεί η απήχηση του Λαζαρίδη στον κόσμο κάτι που δεν μπόρεσαν να το πετύχουν ούτε στις εκλογές του 2023.
@ Λογικό και ο Μακάριος Λαζαρίδης από την δική του πλευρά από τη στιγμή που δεν γινόταν αποδεκτός από μερίδα στελεχών της ΝΔ έστησε την δική του ομάδα και με αυτή πορεύτηκε τα τελευταία χρόνια.
Δικαιώθηκε για τη στάση του απέναντι σε όλους αυτούς που με τις πράξεις τους μείωνα την δύναμη της ΝΔ στην Καβάλα.
@ Ένα από τα πρόσωπα που από τότε που ήρθε στην Καβάλα τον πολέμησε με σφοδρότητα ήταν ο Μπάμπης Δράκος ο οποίος έκανε ότι ήταν δυνατόν για να δικαιώσει τον Λαζαρίδη που έλεγε ότι λειτουργούσε σε βάρος του κόμματος. Κατάφερε να διαλύσει την οποιαδήποτε δύναμη μπορούσε να υποστηριχθεί από την ΝΔ στις δημοτικές εκλογές αφήνοντας και κανακεύοντας τις φιλοδοξίες όποιου είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον δήμο Καβάλας. Με τον τρόπο του βοήθησε την υποψηφιότητα Μουριάδη αφού οι διαλυμένες δυνάμεις της ΝΔ είτε απείχαν, είτε στήριξαν πάνω από τρεις υποψηφίους.
@ Σε επίπεδο περιφέρειας έπαιξε το διπλό παιχνίδι μαζί με τον Παπαντίδη και ορισμένους βουλευτές, από την μια, δημόσια να δείχνουν ότι στήριζαν τον Μέτιο αλλά υπόγεια έσπρωχναν δυνάμεις προς τον Τοψίδη.
@ Τα προβλήματα της ΝΔ στην Καβάλα έχουν ονοματεπώνυμο και αυτή την διαλυτική λογική ο Λαζαρίδης στηλίτευσε με τις δηλώσεις που έκανε την περασμένη εβδομάδα σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.
@ Συγκεκριμένα δήλωσε “Δεν έχω σχέση με τη ΝΟΔΕ Καβάλας – Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν οι τοπικές οργανώσεις – θα πρέπει να αποκτήσουν περιφερειακό χαρακτήρα – Το είπα και στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη”.
“Αν καλεστώ σε κάποια ευρεία σύσκεψη, φυσικά και δεν θα πάω, και η αιτία είναι λόγω των προσώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή , οι οποίοι μόνο κακό κάνουν στη Νέα Δημοκρατία.” “Θα έρθει η ώρα των εκλογών και θα αντικατασταθούν” δήλωσε ο βουλευτής της Ν.Δ.
@ Σε απάντηση των παραπάνω που είπε ο Μακάριος Λαζαρίδη ο Μπάμπης Δράκος σχολίασε από την δική του πλευρά.
“Τέτοιες συμπεριφορές, προερχόμενες από πρόσωπα μάλιστα που είναι και μέλη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, μόνο κακό κάνουν στην παράταξη, ειδικά σε μια εποχή που η παράταξη δέχεται επιθέσεις από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Φαίνεται, δυό μήνες πριν τις εκλογές, δεν τον νοιάζει το καλό του κόμματος αλλά μόνο οι εμμονές του με όποιον δεν είναι μαζί του.”
@ Εδώ γελάμε που ξαφνικά ο Δράκος είδε ότι οι δηλώσεις Λαζαρίδη δεν κάνουν καλό στο κόμμα ενώ οι δικές του για τις επιλογές της κυβέρνησης που πήρε μετά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές τις αμφισβήτησε δημόσια κάνουν καλό.
@ Να θυμίσω στον κ. Δράκο ότι οι δικές πρωτοβουλίες μια από αυτές που ήταν όταν συμμετείχε στην ημερίδα των απολυμένων των πετρελαίων μαζί με την κ. Χατζηκωνσταντίνου για να τους στηρίξουν ουσιαστικά στο αγώνα τους κατά της εταιρείας με την δικαιολογία ότι είχαν παραβρεθεί για να μιλήσουν για το ενεργειακό πρόγραμμα της ΝΔ, πιστεύω ότι πολλούς Καβαλιώτες τους προβλημάτισε αυτή η στάση τους. Δεν κατάφεραν ούτε τους απολυμένους να τους πάρουν με το μέρος τους ενώ αντίθετα τους έστειλαν πακέτο στα ΣΥΡΙΖΑ και μετά στο ΚΚΕ.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα