Φωνάζουν στον Σταυρίδη οι κάτοικοι του Περιγιαλίου για τα χόρτα στους κοινόχριστους χώρους

Δεν λέω από τον δήμο βγήκε ένας φετφάς που λέει ότι πρέπει οι ιδιοκτήτες των κτημάτων να καθαρίζουν μόνοι τους τα οικόπεδα τους όπως λέει ο νόμος για την αποφυγή πυρκαγιάς. Δεν λέω καλά κάνει και το ζητάει αυτό. Όμως κάτω εκεί στο Περιγιάλι οι ιδιοκτήτες οικοπέδων διαμαρτύρονται διότι ανησυχούν γιατί δεν βλέπουν και ανάλογη δραστηριότητα από την υπηρεσία καθαριότητας να κουρέψει τα χόρτα που έχουν θεριέψει στους κοινόχρηστους χώρους που είναι δική της ευθύνη. Λογικά αναρωτιούνται ο κίνδυνος όταν δίπλα στα οικόπεδα τους υπάρχουν κοινόχρηστοι χώροι με χόρτα μειώνεται άμα είναι του δήμου; Προφανώς όχι ,αλλά είναι να μην γίνει το κακό και τότε να δω τον Μουριάδη τι δικαιολογίες θα έχει να πει.

@ Χθες η δίκη των δεκάδων πρώην εργαζομένων στα πετρέλαια κατά της “Ενεργειακής” συνεχιζόταν και μετά τις 4 το μεσημέρι αφού οι μάρτυρες είναι πάρα πολλοί.

@ Όμως ο αντιδήμαρχος καθαριότητας ο κ. Σταυρίδης δεν καταλαβαίνει τίποτε και συνεχίζει να δικαιολογεί την κατάσταση λέγοντας ότι δεν έχει εργάτες. Τώρα αν λείπουν 60 άτομα από την καθαριότητα σε διοικητικές θέσεις μέσα στον δήμο αυτό το θεωρεί φυσιολογικό.

@ Τι να πω εγώ ότι νομίζει ο Κυριάκος.

ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
Έκδοση: Καθημερινή
ΑΦΜ: 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ
Αρ. ΓΕΜΗ:142329830000

Διεύθυνση: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22
Τηλ: +30 2510222141
Email: evdomimera@gmail.com
Ιδιοκτήτης & Κύριος Μέτοχος: ΄Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Νόμιμος εκπρόσωπος & Διευθυντής: Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Διευθυντής σύνταξης: Γιοβανακης Ευάγγελος
Διαχειριστής & Δικαιούχος ονόματος τομέα: ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα