Χρεοκώπησε η εταιρεία με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που ήθελαν να μας φέρουν Φραγκογιάννης και Σιμιτσής

Η είδηση ήταν την περασμένη εβδομάδα ότι “Ναυαγεί η γερμανική Next e.GO Mobile, μετά από σειρά αποτυχιών. Δεν βρήκε ποτέ τον δρόμο της, επομένως και το εργοστάσιο-οικοσύστημα χιλιάδων εργαζομένων στην Ελλάδα μένει στα χαρτιά”. Παίρνοντας αυτή την είδηση ο πρώην δήμαρχος Καβάλας και πρώην αντιπεριφερειάρχης του Μέτιου έγραψε στο fb. “Φαίνεται πως δεν είχαν ποτέ την πρόθεση να στήσουν εργοστάσιο στην Ελλάδα ή οπουδήποτε στον κόσμο. Όμως εμείς (εγώ, ο υφυπουργός Κώστας Φραγκογιάννης) ήμασταν ανίκανοι που δεν τους φέραμε στην Καβάλα. Και το έλεγαν αυτό όχι μόνο ο γνωστός τοξικός των ερτζιανών αλλά και κάποιοι εντόπιοι πολιτικολογούντες”.
@ Ποιος έφερε στο στόμα όλων μας εδώ στην Καβάλα τη συγκεκριμένη εταιρεία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και μας έλεγε ότι θα εγκατασταθεί στην βιομηχανική περιοχή και θα δώσει εκατοντάδες θέσεις εργασία, όπως θα συνέβαινε το ίδιο και με μια άλλη εταιρεία που θα έφερνε το δίδυμο Φραγκογιάννη- Σιμιτσή αυτή της αλκοόλης; Αυτοί τα έλεγαν και φυσικά τους είχε γίνει κριτική από την δική μου πλευρά γιατί είχαν αποτύχει παταγωδώς να φέρουν αυτές τις δύο εταιρείες.
@ Τώρα ο κ. Σιμιτσής τι θέλει να μας πει ότι κατάλαβε ότι ήταν μούφα η περίπτωση με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και είχε προβλέψει ότι θα χρεοκοπήσει η συγκεκριμένη εταιρεία και αισθάνεται δικαιωμένος που δεν ήρθε στην Καβάλα; Μη τρελαθούμε κιόλας.
@ Για τη συγκεκριμένη εταιρεία γνώριζαν όλοι πλην Σιμιτσή και Φραγκογιάννη προφανώς ότι δεν στέκεται καλά στα πόδια της και απλά ήθελε την επένδυση στην Καβάλα για να πάρει την επιδότηση προκειμένου να ορθοποδήσει.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα