Καλά, αρχίζω και η υποψιάζομαι ότι ο δήμαρχος δουλειά δεν έχει και για να απασχολήσει το σαρκίο του βασανίζει το δικό μας το μυαλό. Τι είπε πάλι ο άνθρωπος. Δήλωσε ότι καταλαβαίνει τους Καβαλιώτες που διαμαρτύρονται για τις καμένες λάμπες στους δρόμους που έχουν να αλλαχθούν εδώ και επτά μήνες. Μας καταλαβαίνει αλλά δεν μας λέει γιατί υπάρχουν ακόμη τέτοιες καθυστερήσεις όταν από το 2023 και μετά έχουν βγει από τον δημοτικό του σύμβουλο Τσεκμέζογλου που τον όρισε υπεύθυνο για τον ηλεκτροφωτισμό του δήμου δύο αναθέσεις και όχι ένας μεγάλος ετήσιος διαγωνισμός που θέλει να κάνει τώρα ο Μουριάδης.
@ Δύο αναθέσεις χωρίς διαγωνισμό και τώρα λέει ότι θα κάνει ένα μεγάλο ο οποίος για να ολοκληρωθεί θα περάσουν μήνες. Έτσι θα βρει την ευκαιρία με πρόφαση τις διαμαρτυρίες των πολιτών να βγάλει και άλλη ανάθεση και πάει λέγοντας.
@ Είναι λογική αυτή; Προφανώς γιατί με την μέθοδο της ανάγκη δημιουργούν εκρηκτικές ελλείψεις και μετά έρχονται ως σωτήρες για να λύσουν το πρόβλημα όπως αρχικά το είχαν σχεδιάσει με ακόμη μια ανάθεση. Προφανώς ο δήμαρχος των αναθέσεων δεν λέει να συνέλθει και να σταματήσει να ζημιώνει τον δήμο.