4 χρόνια δεν μπορεί ο Μουριάδης και οι αντιδήμαρχοι του να εφαρμόσουν έναν κανονισμό στάθμευσης στην Παναγία

@ Η απογευματινή βροχή της περασμένης Παρασκευής δεν επέτρεψε να κατεβούν μαζικά οι Καβαλιώτες στην αγορά να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και να καταναλώσουν. Παρ΄ όλα αυτά όσοι κατέβηκαν, υπήρχε κέφι και όσοι καταστηματάρχες έκαναν γενναίες εκπτώσεις δούλεψαν.

@ Η αποτυχία στην ρύθμιση της κυκλοφορίας και της στάθμευσης στην συνοικία της Παναγίας ήταν προδιαγεγραμμένη από την πρώτη μέρα που ασχολήθηκε ως αντιδήμαρχος ο Απόστολος Μουμτσάκης και τώρα που πήρε τη σκυτάλη ο Χρίστος Τσιτσιλικάκης.

@ Ένα απλό θέμα που θα μπορούσε να εφαρμοστεί από το 2019 χωρίς να ανοίξει ρουθούνι στα χέρια της διοίκηση Μουριάδη και των αναποτελεσματικών Μουμτσάκη και Τσιτσιλικάκη έγινε πρόβλημα.

@ Σήμερα λοιπόν οι θιγμένοι από την εφαρμογή του κανονισμού στάθμευσης στην Παναγία οι επαγγελματίες και οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων βραχείας μίσθωσης, θα συναντηθούν στο καφέ “Μπρίκι” προκειμένου να δουν πως θα αντιδράσουν σε αυτή την αδικία σε βάρος τους από τον δήμο.

@ Ειλικρινά αυτή η ελεγχόμενη στάθμευσης στην Παναγία είναι η επιτομή της ανικανότητα να διαχειριστεί και τα πιο απλά θέματα η διοίκηση του δήμου με πρώτο και καλύτερο τον δήμαρχο.

@ Πρώτη φορά διάβασα ότι γίνονται και περιοδείες πολιτικών στα καφέ της παραλίας. Μάλιστα γίνονται και τέτοιες και αυτό το λένε στο ΠΑΣΟΚ της Καβάλας που προχθές έφερε μια γύρα την Μιλένα Αποστολάκη στην λαϊκή αγορά και στα παραλιακά καφέ. Μαζί της ήταν και δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές τους οποίους δεν τους είχε ακούσει κανείς και απλά τους έβαλαν να μοιράζουν φυλλάδια μαζί με τους γέροντες του κόμματος της Καβάλας. Επρόκειτο για την Χριστίνα Αλίρη και τον Γρήγορη Ζαρωτιάδη.

@ Φαίνεται για κάποιους η υπόθεση του συμπαραστάτη του δημότη στον δήμο Καβάλας δεν έχει τελειώσει και προσπαθούν να πετύχουν νέες συμμαχίες ώστε να εκλεγεί ο εκλεκτός τους. Μαθαίνω λοιπόν ότι συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των συμμετεχόντων στις προηγούμενες εκλογές κάνει ότι είναι δυνατόν για να μαζέψει ερήμην του Μουριάδη τον μαγικό αριθμό των 27 δημοτικών συμβούλων ώστε να οριστεί και τρίτη εκλογική αναμέτρηση. Το θέμα βέβαια είναι ότι μερικοί και μέσα από την ομάδα της πλειοψηφίας δεν εγκρίνουν το υποψήφιο που θέλει η συγγενής του και γι΄ αυτό δύσκολο το βλέπω να γίνουν και τρίτες εκλογές.

@ Και αυτό το Σαββατοκύριακο δέχθηκε η Καβάλα πολλούς τουρίστες από την Τουρκία και την Βουλγαρία. Καθημερινά και ένα νέο κατάλυμα βραχείας μίσθωσης ξεφυτρώνει και οι γειτονίες έχουν γεμίσεις από ξένα αυτοκίνητα τα οποία δημιουργούν προβλήματα στην εξεύρεση χώρων στάθμευσης.

@ Μου λένε ότι κάποιοι σταθμεύουν τσάμπα στο κλειστό πάρκινγκ της δημοτικής αγοράς. Ειλικρινά δεν το πιστεύω.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα