Βομβαρδισμένο τοπίο η πλατεία 28ης Οκτωβρίου στα κόκκινα οι επαγγελματίες της Αβέρωφ

Κανείς δεν ασχολείται πλέον με το θέμα της πεσμένης γέφυρας που την βλέπω να παραμένει πεσμένη για πολλά ακόμη χρόνια. Η κοροϊδία του Μουριάδη προς τους δημοτικούς συμβούλους ότι θα τους παρουσίαζε μια μελέτη που θα έδειχνε ότι είναι απαραίτητη η αναστύλωση της ακόμη βρίσκεται σε επίπεδο υπόσχεσης εδώ και επτά μήνες.

@ Η περιμετρική της Καβάλας δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της διοίκησης του δήμου η οποία αποφεύγει την οποιαδήποτε αναφορά σε αυτό το έργο ως πολιτική αμαρτία.

@ Στο κάτω νοσοκομείο τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλύτερα αφού ο στόχος του Μουριάδη είναι μέχρι το τέλος της πενταετούς θητείας του να γκρεμιστεί το κτήριο και να το αποδώσει οικόπεδο στους μετά από αυτόν δημάρχους.

@ Ακόμη φέρνει για να παρουσιάσει στους δημοτικούς συμβούλους τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες για να επενδύσουν πάνω στο συγκεκριμένο κτήριο όπως τους είπε ότι υπάρχει μια μελέτη που την πλήρωσε 20.000 ευρώ με ανάθεση και ακόμη την κρατά μυστική.

@ Το θέμα του κτηρίου του “Διόνυσου” έρχεται και φεύγει, ανοίγει και κλείνει σαν ακορντεόν χωρίς ακόμη να έχει βρει λύσεις στο πρόβλημα με τον κτηματολόγιο.

@ Σήμερα οι κάτοικοι της Κεραμωτής έρχονται στην Καβάλα και θα δώσουν μια συνέντευξη με αφορμή την καθημερινή τους ταλαιπωρία από την υπερβολική κίνηση των αυτοκινήτων και των ανθρώπων. Συγκεκριμένα ο κ. Σενιόρης που εκπροσωπεί την συγκεκριμένη κίνηση των πολιτών της Κεραμωτής μου είπε χθες ραδιοφωνικά ότι πέρσι πέρασαν από την Κεραμωτή πάνω από 600.000 οχήματα παντός τύπου και καταλαβαίνει κανείς τι αρνητικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα άφησαν.

@ Λύσεις υπάρχουν προσωρινές έστω μέχρι να γίνει το νέο λιμάνι από τον δήμο, αλλά ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΚ δεν μπορεί να τις δει γιατί δεν γνωρίζει από την διοίκηση των λιμανιών.

@ Δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι τα επόμενα χρόνια θα γίνει κάτι στην Κεραμωτή γιατί ένα νέο λιμάνι χρειάζεται χρόνια για να κατασκευαστεί.

@ Χθες έγραφα ότι το έργο της πλατείας 28ης Οκτωβρίου παρουσίαζε μια στασιμότητα και εκεί που το έγραφα πήρε ξαφνικά μπρος και έφερε ένα πανικό στο πεζοδρόμιο από την πλευρά που βρίσκεται ανατολικά της οδού Αβέρωφ. Ξηλώθηκε όλο το πεζοδρόμιο και για να περάσει κανείς έπρεπε να μπει μέσα στα χώματα και τα μπάζα. Μητέρες με τα καροτσάκια κινούνταν με προσοχή μέσα από τα μηχανήματα του εργολάβου και κινδύνευαν όσοι δεν πρόσεχαν να πέσουν και να τσακιστούν. Η κατάσταση έφερε σε κατάσταση εκνευρισμού κάποιους καταστηματάρχες που έλουσαν και τον εργολάβο που εκτελεί το έργο με ρυθμούς χελώνας αλλά και τον δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη και κάποιοι εκσφενδόνισαν και κάποια καθίσματα.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα