Καληνύχτα κύριε Μάκη

Ενώ ο δήμος εισπράττει τα ενοίκια από τα κτήρια όπου στεγάζονται οι έμποροι της λαχαναγοράς, το κτήριο έχει τα κακά του τα χάλια. Έχει να δει την φροντίδα του δήμου εδώ και δεκαετίες και λογικά οι έμποροι διαμαρτύρονται.
@ Άντε πάλι, πάμε να πιάσουμε το φίδι. Ότι θυμούνται στο δήμο χαίρονται. Δεν έχει όμως σημασία, όσοι Καβαλιώτες την Καθαρά Δευτέρα δεν έχουν τι να κάνουν, μπορούν να πάνε να πιάσουν το φίδι στο κλειστό της Καλαμίτσας στις 11 το πρωί και για όσους είναι από τις Κρηνίδες στο πάρκο του Αρχαίου Θεάτρου.
@ Σήμερα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο της Καβάλας δια ζώσης στις 8 το βράδυ με 23 θέματα στην ημερησία διάταξη. Θα προηγηθεί μια ειδική συνεδρίαση στις 7 το απόγευμα με θέμα “Ετήσια Έκθεση έτους 2023 του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Καβάλας”.
@ Το έλλειμμα πολιτικής παρουσίας από την πλευρά της παράταξης “ ο τόπος της ζωής μας” είναι εμφανές αφού ο Μάκης Παπαδόπουλος έχει χάσει πολλά στελέχη του που το στήριζαν τα προηγούμενα χρόνια. Δυστυχώς έχουν στερέψει όλες οι πολιτικές δεξαμενές, από τις οποίες θα μπορούσε να αντλήσεις νέες δυνάμεις και πορεύεται με ότι του έχει απομείνει. Δηλαδή με τον Φώντα και δύο ακόμη άλαλους δημοτικούς συμβούλους. Δεν αναφέρομαι στον Προυσαεύφ γιατί πλέον είναι ξένο σώμα για τον “τόπο της ζωής μας”.
@ Παρόλο που είναι αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του έχει πάρει τον ρόλο ο Χρυσανίδης που από δημοτικό συμβούλιο σε δημοτικό συμβούλιο ενισχύει την θέση του πολιτικά.
@ Και ενώ ο Μουριάδης είχε υποσχεθεί εντός του δημοτικού συμβουλίου ότι θα κάνει τις προγραμματικές δηλώσεις του όταν θα συζητούσαν το προϋπολογισμό το ξέχασε, κάτι που του συμβαίνει συνήθως όταν θέλει να κρυφτεί.
@ Φαίνεται ότι ο Βασίλης Λεμονίδης αναγκάσθηκε μετά την αποκάλυψη μου, ότι δεν μπορεί να πληρώσει το εισιτήριο της Αργυρίου να μη το πληρώσει αλλά δεν ξέρω όμως πως το έχει καλύψει. Διότι το εισιτήριο κόπηκε και η Αργυρίου ήρθε στην Καβάλα για να γεμίσει τη δεξαμενή των ιδεών του δήμου
με τα μυαλά των επιστημόνων που πήραν μέρος στην άντληση των νέων προτάσεων για να πάει ο δήμος μπροστά.
@ Η κ. Αργυρίου είχε υποσχεθεί ότι το περιεχόμενο της εργασίας θα το παρουσίαζε συγκεντρωτικά μέσα από ένα έντυπο. Φυσικά μέχρι σήμερα δεν έκανε τίποτε γιατί ασχολείτο με τα μουσεία της Ιταλίας.
@ Τα πεντάχρονα που συμπληρώθηκαν από την πεσμένη γέφυρα έγιναν ρεπορτάζ στην πρωινή εκπομπή του Μάνεση στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha. Από αυτή μάθαμε ότι υπάρχει διαβούλευση όπως είπε ο Μουριάδης μεταξύ του δήμου και της περιφέρειας. Αλήθεια πότε ξεκίνησε αυτή η διαβούλευση και δεν την πήρε κανείς χαμπάρι;

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα