Τσάμπα λεφτά σκορπάν δήμοι και περιφέρεια για τον τουρισμό που τρέχει από μόνος τουρισμό

Πολλά παράπονα ακούω για την συμπεριφορά κάποιων γιατρών προς τους ασθενείς και τους συνοδούς τους. Δεν φτάνει που η υγεία πήρε την κάτω βόλτα στο νοσοκομείο μας έχουν και τις κακές συμπεριφορές και το κλίμα γίνεται ακόμη χειρότερο.

@ Εκεί στο χημείο του κράτους πρέπει να ξέρουν να ξεχωρίζουν πότε έχει την ευθύνη ένας καταστηματάρχης για τα ακατάλληλα προϊόντα που πουλάει και πότε η ευθύνη είναι της προμηθεύτριας εταιρείας. Δεν γίνεται να στέλνουν ειδοποίηση σε κατάστημα της Καβάλας επειδή βρέθηκα ένα μολύβι με ακατάλληλο γραφίτη πρόστιμο λέτε και το παρήγαγε ο βιβλιοπώλης. Αγόρασε κάτι που δεν απαγορευόταν και μετά βγήκε ακατάλληλο χωρίς να το γνωρίζει. Καμία κατανόηση από τους σκληρούς του χημείου της Καβάλας. Έβγαλαν όλη την αυστηρότητα τους σε ένα μαγαζί που για να πληρώσει το πρόστιμο θα ιδρώσει. ΝΤΡΟΠΗ.

@ Ο Απόστολος Μουμτσάκης είναι αντιδήμαρχος τουρισμού και γι΄ αυτό συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται με θέμα τον τουρισμό; Εγώ ως αντιδήμαρχο τουρισμού γνωρίζω ότι ορίστηκε ο Τάκης Αγγελίδης εκτός και αν του αφαίρεσε αυτή την αρμοδιότητα ο Μουριάδης.

@ Νομίζω ότι έχει παραγίνει ότι όλοι στην περιφέρεια και στους δήμους ασχολούνται με τον τουρισμό δαπανώντας πολλά χρήματα ενώ θα μπορούσαν να τα στρέψουν σε άλλες κατευθύνσεις πιο ανταποδοτικές. Νομίζω ότι ο τουρισμός στην Καβάλα τουλάχιστον τρέχει από μόνος του και δεν χρειάζεται τις απαρχαιωμένες προωθητικές ενέργειες των δήμων και της περιφέρειας. ‘Ήδη οι γειτονίες έχουν προβλήματα με τους πελάτες των ενοικιαζόμενων καταλυμάτων βραχείας μίσθωσης αφού καταλαμβάνουν χώρους στάθμευσης και διαταράσσουν τις ισορροπίες των πολυκατοικιών όπου λειτουργούν.

@ Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οι επαγγελματίες του τουρισμού στην Θάσο και στην Καβάλα είναι ευχαριστημένοι με τους 6 μήνες που λειτουργούν και δεν θέλουν περισσότερο. Άρα κάθε προσπάθεια να επιμηκυνθεί η τουριστική περίοδος δεν έχει νόημα.

@ Διάβασα και μια δήλωση που έκανε η κυβερνητική βουλευτής Αγγελική Δεληκάρη για τον τουρισμό στην Θάσο και το πρόβλημα που έχουν οι ξενοδόχοι και οι επαγγελματίες της εστίασης ότι δεν βρίσκουν προσωπικό. Γιατί να βρουν όσοι δεν πληρώνουν; Αυτοί που πληρώνουν βρίσκουν.

@ Καλά ονειρεύονται μου φαίνεται εκεί στον ΟΛΚ Φιλόσογλου και Βλάχος να μετατρέψουν το ανοιχτό κολυμβητήριο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και μαρίνα. Απλά ετοιμάζουν μια μελέτη και εκεί θα μείνουν.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα