Φόβος για ανεξάρτητες πορείες όσων μείνουν εκτός αξιωμάτων στον δήμο Καβάλας

Μεγάλες αντιδράσεις υπάρχουν από δημοτικούς συμβούλους του Μουριάδη που βλέπουν ότι δεν προτίθεται να αλλάξει τους αιωνόβιους αντιδημάρχους οι οποίοι έδωσαν ότι είχαν να δώσουν. Στα κάγκελα θα ανέβουν όσοι δεν θα πάρουν αντιδημαρχία και βλέπω να του δημιουργούν προβλήματα αφού ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα με την υποψηφιότητα του. Όσους τους αγνοήσει βλέπω ότι θα απελευθερωθούν και θα κινηθούν ανεξάρτητα για να μην χρεωθούν την πολιτική ήττας των επόμενων 3 χρόνων.

@ Δεν γνωρίζει πως σκέφτεται ο Μουριάδης αλλά δεν είναι δυνατόν να κρατήσει στις θέσεις των αντιδημάρχων τον Μουμτσάκη, τον Σταυρίδη και τον Κυριακίδη. Επίσης τους Λεμονίδη και Αγγελίδη που δεν νομίζω ότι παρήγαν έργο σημαντικό τα 2 χρόνια που είχαν τις αντιδημαρχίες τουρισμού και διοικητικών υποθέσεων.

@ Επίσης πρόβλημα αποτελεί για τον ίδιο τον Μουριάδη αλλά και την δημοτική του ομάδα η παραμονή στην ΔΕΥΑΚ του Απόστολου Χρόνη ο οποίος έχει αποτύχει παραγωδώς και μπροστά του θα έχει να δώσει πολλές δικαστικές μάχες.

@ Επειδή τον γνωρίζω όσο μπορείς να ξέρει κανείς ένα άνθρωπο τον Μουριάδη θα προτιμήσει να δοκιμάσει τις αντιδράσεις όσων δεν πάρουν μια αντιδημαρχία από τον να προχωρήσει σε αλλάγες που θα διαταράξουν την καθεστηκυία τάξη στο Άσπρο Κτήριο.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα