Αχ αυτή η πλατεία Καβάλας για μια θητεία με αυτή θα ασχολείται ο δήμαρχος Μουριάδης

Για μια ακόμη φορά η διοίκηση του δήμου Καβάλας και ο δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης ασχολείται με την κεντρική πλατεία της Καβάλας, ελπίζοντας να ρεφάρει την αναποτελεσματικότητά του με το λίφτινγκ της.

Γιαυτο και χαρακτηρίζει προσωρινή την επέμβαση που έγινε πρόσφατα, με τα συντριβάνια και τους στραβούς φοίνικες, στην πλατεία Ελευθερίας.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, η διοίκηση σκοπεύει να προχωρήσει μέσω αρχιτεκτονικού διαγωνισμού σε προμελέτη και στη συνέχεια σε ολοκληρωμένη μελέτη για την ανάπλαση τόσο της πλατείας όσο και των όμορων περιοχών του κέντρου, σε συνδυασμό και με το έργο που αφορά την ανάπλαση της περιοχής περιμετρικά της πλατείας Καπνεργάτη.

Σύμφωνα με όσα λέχθηκαν, η μελέτη θα χρηματοδοτηθεί μέσω του Πράσινου Ταμείου και θα κοστίσει περίπου 75.000 ευρώ.

Πολύ σύντομα, όπως ειπώθηκε θα δημοσιοποιηθεί ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για να επιλεχθεί η καλύτερη πρόταση.

Φυσικά η ανάπλαση του Καπνεργάτη δεν θα μπορέσει να γίνει μέσα στο πλαίσιο της θητείας του, αλλά και η πλατεία Ελευθερίας όσες παρεμβάσεις και να γίνουν θα αποτελούν γάντι στην παροιμία …τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα