ΒΟΜΒΑ Άλλη μια ήττα του Μουριάδη και αυτή χάρη την Νατάσα Ιωσηφίδου που αναδρομικά εξασφάλισε να επιστρέψει ο δήμος τα επιπλέον χρήματα από τα δημοτικά τέλη

Όταν υπάρχει γνώση ψυχικά αποθέματα, θέληση για προσφορά τότε ο Μουριάδης δεν έχει πολλά περιθώρια να νικήσει στις εκλογές του 2023 αφού η Νατάσα Ιωσηφίδου γι΄ αυτή τη δημοτική σύμβουλο μιλώ δεν θα τον αφήσει να πάρει αναπνοή.
@ Σήμερα λοιπόν μετά την προσφυγή της Ιωσηφίδου στην επιτροπή του άρθρου 152 είχε την απόφαση της που απέρριψε την απόφαση της πλειοψηφίας για μείωση που είχε απορρίψει η αποκεντρωμένη του δημοτικού συμβουλίου της Καβάλας που ζητούσε να μειωθούν τα ανταποδοτικά τέλη που πληρώνουμε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ κατά 45%.
@ Έτσι η διοίκηση του δήμου πρέπει να επιστρέψει αναδρομικά όσα χρήματα επιπλέον εισέπραξε μέσω των λογαριασμών των εταιρειών ενέργειας και να έρθουν στα λογικά τους οι χρεώσεις για τους Καβαλιώτες που τρόμαξαν με αυτά που κλήθηκαν να πληρώσουν με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ από τον Ιανουάριο.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα