Χάθηκαν 410.000 ευρώ μέσα σε αν χρόνο για ρουσφέτια από την «Δημωφέλεια» που θα μπορούσαν και με αυτά να τελειώσουν το σχολείο των Κρηνίδων

@ Έχει περάσει πάνω από ενάμισης χρόνος από τότε που ο δήμος άλλαξες χέρια και βρέθηκε διορισμένος ως αντικαταστάτης της πρώτης επιλογής του Μουριάδη στην προεδρία της «δημωφέλειας» ο Τάκης Αγγελίδης. Ήρθε με φόρα, υποτίθεται ότι μετά την παραίτηση του Σαρηγιαννίδη που διαφωνούσε με τις επιλογές του δημάρχου συμφώνησε αυτός ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας το οποίο το είχε διαφημίσει ως μια μικρή επανάσταση.
@ Φυσικά δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Ο Αγγελίδης δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί σε ένα δημοσιουπαλληλικό περιβάλλον ούτε να ανταποκριθεί στις πολιτικές παρεμβάσεις που του υπέβαλλε η διοίκηση του δήμου και σιγά, σιγά έκοψε τη φόρα του αφού προφανώς είδε ότι ο χρόνος παραμονής του στην επιχείρηση δεν θα ήταν για πολύ ακόμη. Άφησε λοιπόν τα πράγματα στα χέρια του Ζοπόγλου σε ότι είχε να κάνει με τις εκδηλώσεις του Κοσμόπολις και τα διοικητικά σε άσχετους που θεωρούν τους εαυτούς τους σχετικούς.
@ Έτσι η «δημωφέλεια» άρχισε να πνέει να λοίσθια με αποκορύφωμα ένα αποτυχημένο και αχρείαστο Κοσμόπολις λόγω του κοβιτ αλλά και επιλογών που έβαλαν μέσα την επιχείρηση εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Μόνο από την λειτουργία του πυλοθεραπευτηρίου χάθηκαν 150.000 ευρώ για την διοργάνωση του Κοσμόπολις 130.000 ευρώ με ελάχιστες εισπράξεις και από την λειτουργία του Φρουρίου άλλες 130.000 ευρώ. Συνολικά δηλαδή για τις λάθος επιλογές της διοίκησης Αγγελίδη αλλά και Μουριάδης η «δημωφέλεια» μπήκε μέσα 410.000 ευρώ χονδρικά χωρίς να προσθέσω και τις άλλες δράσεις της που δεν ξέρω πόσο κόστισαν.
@ Χωρίς λόγο λοιπόν δόθηκαν τόσα χρήματα για να ικανοποιηθούν τα ρουσφέτια του Μουριάδη ενώ θα μπορούσαν να καλύψουν το ποσό που έλλειπε για την ολοκλήρωση του έργου του κτηρίου όπου στεγάζονται το γυμνάσιο και το λύκειο των Κρηνίδων. Αυτή είναι η διοίκηση του Μουριάδη.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα